Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Нека отпаднат ... Не заслужуваат ништо овие... Кој се овие бе???? :popce:
Денес вака гледам фудбал и сфатив дека навистина Руди ама појма нема од фудбал со својана тактика 4-3-3 со тромав напад.
Вчера вика не смееме да ја потцениме Специа и што е најтрагично не ја потцени. :noze:

Не се гледа ова..[DOUBLEPOST=1450280868][/DOUBLEPOST]Навивам да изгубат, можда ќе го напудат..[DOUBLEPOST=1450281620][/DOUBLEPOST]По 120мин дури сега ќе има возбуда малку :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1450282428][/DOUBLEPOST]Да чујам дека отказ му дале, ќе рипам од радост..[DOUBLEPOST=1450282778][/DOUBLEPOST]Едвај чекам изјава на Гарсија, вајда ќе рече: 'игравме добро, не примивме,ама немавме среќа, пеналите се руски рулет..' :icon_mrgr:

Последно уредено:
8d4fef8f6c97890b3b8b4187d5deddc8.jpg

Само се плашам дека на крајот пак Луди Гарсија ќе остани

^тоа е најлошото, што без врска ќе тепаат и овој ќе остане..

Btw, Итурбе можно е да замине во Вотфорд за 15мил + 5мил бонуси

Спасот за Рома е Анчелоти.
Единствено тој човек кај отишол оставил длабока трага.
Ништо од тренери како Гарсија,Луис Енрике итн... да не ги набројувам.

Спасот за Рома е Анчелоти.
Единствено тој човек кај отишол оставил длабока трага.
Ништо од тренери како Гарсија,Луис Енрике итн... да не ги набројувам.
Липи наводно е најблиску да ги предземи Рома, сериозно мислиш дека спаѓа во тие тренери кои не оставиле трага?

Немаат намера да го сменат бе, нека му каже некој на Палота дека со овој нема ЛШ да обезбедиме, само така ќе го избрка, тој Рома ја гледа како призма од пари!!
Да му ебам скотот рече за 5 години титула Рома ќе земе, пројдоја 3 Рома едно мочано купче не зеде :mad:

Липи наводно е најблиску да ги предземи Рома, сериозно мислиш дека спаѓа во тие тренери кои не оставиле трага?
Липи не беше спомнат, ниту беше потенциран во реченицата моја во негативна конотација или како човек кој не оставил трага.

Roma sakaat resenie za privremen trener potocno na 6 meseci a toa moze samo so Lippi od iskusnive strucnjaci !! Za potoa da go donesat Conte koj posle Euro 2016 ke bide sloboden..Toj javno kazal deka saka vo Roma isto i Roma za nego ...
Bil kontaktiran i Bielsa no toj bi se nafatil za dogovor so vremetraenje od godina ipol..
Znaci Lippi pa na leto Konte ili debel dogovor za Spalletti so Bielsa ne bi se kockale..

Липи не беше спомнат, ниту беше потенциран во реченицата моја во негативна конотација или како човек кој не оставил трага.
Епа грешно сум сватил ко така :)

Немаат намера да го сменат бе, нека му каже некој на Палота дека со овој нема ЛШ да обезбедиме, само така ќе го избрка, тој Рома ја гледа како призма од пари!!
Да му ебам скотот рече за 5 години титула Рома ќе земе, пројдоја 3 Рома едно мочано купче не зеде :mad:
Па има уште 2 години фора.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom