Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
100 % сум сигурен дека ќе имаме нов тренер и затоа ме боли курац за поразов. Туку ова треба да е пресвртница во сезонава. Мои желби од тројцата кои се вртат е било кој, т.е. Спалети, Капело или Анџелоти

Нека сака најлош играч да бил Иутрбе со 1 оцена за текмава не го вадам на 0-2 на сметка на јебени ТОРОСИДИС ЕЈ !!! Руди јеби се

100 % сум сигурен дека ќе имаме нов тренер и затоа ме боли курац за поразов. Туку ова треба да е пресвртница во сезонава. Мои желби од тројцата кои се вртат е било кој, т.е. Спалети, Капело или Анџелоти
Лошото е што најверојатно никој од овие туку Ди Франческо од Сасуоло...

Di Francesko ili Mazzari jas sepak mislim Mazzari !!! pak nervoze pak kuropletija so vakvi zomfooj za treneri !!

Сабатини нема да ризикува да изгуби 20 милки од ЛШ поради виолинистов... одма шут карта ќе му дадат уште утре

Сабатини нема да ризикува да изгуби 20 милки од ЛШ поради виолинистов... одма шут карта ќе му дадат уште утре
Сабатини има изјава дадено дека дури и во случај на пораз со Бате останува Руди така да не се надевајте многу многу...

http://www.giallorossi.net/roma-ata...anic-incedibile-rudiger-romagnoli-lo-rifarei/

Од денешната утакмица
12274717_980283838708824_6402071992746812243_n.jpg

Кога ќе ги видите опциите што се у игра ја би го држел Руди бар до зима... Не е он за све крив

Мацари ти е исти курац како виолинистов... Ама останатите не. Секој од останатите си има докажани квалитети.
Капело како прво би поставил дисциплина. Анчелоти исто. Капело е добар на долги патеки, Анчелоти е добар на нокаут систем.
А со Спалети бар ќе гледаме фудбал ако не друго.

Добро еден им пишал на официјалната: „За 5 години со добри состави не освоивте ништо, ама битно се пофаливте дека 6 милиони лајкови има страницата“

А и без африканците во напад сме тромави.

Ovaa godina da ne ni se Zervinjo i Salah vo napad i Najngolan i Pjanic vo sredina site gi gubime utakmici.
Dodeka Spaleti e magistar za site vo liga dodeka pak slaba strana mu se LS, iako ima iskustvo i tamu no do sega ne pokazal nekoi rezultati. Ama dajboze da dojde i da im pokaze na site kako se igra fudbal pa kje ima sansa da se isproba vo LS ;)

ROMA ROMA ROMA

Di Francesko ili Mazzari jas sepak mislim Mazzari !!! pak nervoze pak kuropletija so vakvi zomfooj za treneri !!
Maѕари во Италија важи за тактички гениј, од експерти до навивачи го гледат така. Најголемиот проблем му е тоа што емоциите му се мешаат со проценките. Чоекот е премногу нервозен и дозволва чуствата да му ја уништат замислата.

Ди Франческо е одличен тренер и млад, одличен за тим со крила и лажни деветки.

Капело е испукана пушка, ќе истреси се шо е креативно од Рома.

Спалети е :drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom