Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislam posle Bate kje dobie kloca, normalno ako ne pomineme LSМислите со пораз/нерешено ќе го избркаат Руди?
Лошото е што најверојатно никој од овие туку Ди Франческо од Сасуоло...100 % сум сигурен дека ќе имаме нов тренер и затоа ме боли курац за поразов. Туку ова треба да е пресвртница во сезонава. Мои желби од тројцата кои се вртат е било кој, т.е. Спалети, Капело или Анџелоти
Лошото е што најверојатно никој од овие туку Ди Франческо од Сасуоло...
Сабатини има изјава дадено дека дури и во случај на пораз со Бате останува Руди така да не се надевајте многу многу...Сабатини нема да ризикува да изгуби 20 милки од ЛШ поради виолинистов... одма шут карта ќе му дадат уште утре
Maѕари во Италија важи за тактички гениј, од експерти до навивачи го гледат така. Најголемиот проблем му е тоа што емоциите му се мешаат со проценките. Чоекот е премногу нервозен и дозволва чуствата да му ја уништат замислата.Di Francesko ili Mazzari jas sepak mislim Mazzari !!! pak nervoze pak kuropletija so vakvi zomfooj za treneri !!