Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako ne tepaat vecerva turi im stapot togas. Bolje od ova nemaИграчите се тие! Филозофијата е таа!
![]()
Чек сеа ти не навиваш за ИнтерАбе баш моравте со моите да играте во исто време, не можам да ве гледам.
Оваа мора да се тепа, па макар и најпедерска победа со судиска помош.
Со Стротман до кај е работата?
Абе баш моравте со моите да играте во исто време, не можам да ве гледам.
Оваа мора да се тепа, па макар и најпедерска победа со судиска помош.
Со Стротман до кај е работата?
Чек сеа ти не навиваш за Интер?
Ја гледаше со Саусоло, така да исто како да си ја гледал со Самп.Измените беа врвот.не ја гледав,ама ич не ми е јасно како со волку силен состав да не можеш Сасуоло, Киево и Самдорија да ги тепаш...
по некоја логика тренерот е крив,каква и формација да примени,било кои уграчи да ги стави,играта не се менува,опет без везе играме,единствено во јаките утакмици со стотка мотивација сме друг тим.. како и да е, и за тоа е Гарсија крив,се надевам ќе решат да го сменат,има добри тренери без работа, Клоп, Анчелоти, Спалети ..
абе заеби ти измените, гледам сменил две крила и го извадил Раџа како дефанзивен средњак и го пуштил Ујчан кој игра поофанзивно, измените горе долу му се нормални, игрта која ја играме е проблем, стана многу едноставна и провидна за секој противник,плус на ова ја додај слабата мотивираност против послабите тимови..Ја гледаше со Саусоло, така да исто како да си ја гледал со Самп.Измените беа врвот.
Не си ја гледал утакмицата, затоа така зборишабе заеби ти измените, гледам сменил две крила и го извадил Раџа како дефанзивен средњак и го пуштил Ујчан кој игра поофанзивно, измените горе долу му се нормални, игрта која ја играме е проблем, стана многу едноставна и провидна за секој противник,плус на ова ја додај слабата мотивираност против послабите тимови..