Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Играчите се тие! Филозофијата е таа!
11222571_1061158007235732_8395536885218435556_n.jpg

Видете другари .... Не играме лошо првото, ама некако завршницата ни е лоша т.е, Самп добро се брани пред 16 метри.
Од 10 корнери ниту една шанса не создадовме.
Мора да се шутира од дистанца, па на одбиена Џеко да реагира.
Де Роси критично со жолтиот.

Абе баш моравте со моите да играте во исто време, не можам да ве гледам.
Оваа мора да се тепа, па макар и најпедерска победа со судиска помош.
Со Стротман до кај е работата?

Чек сеа ти не навиваш за Интер :D ?

Строки бајо мој за нова година чак... :(
Стротман е професор за професорот и за Пјанка за жал. Тие се играчите кои треба да повлечат напред а не да си подаваат цел натпревар.
Строки сам до 16 метри ја носеше...[DOUBLEPOST=1443037612][/DOUBLEPOST]
Чек сеа ти не навиваш за Интер :D ?

За Рома е бе, ама го уфрламе во Интер за да крадиме стратегија од Манчини

Majko moja, koj gol go primi De Santis :( Pa ovoj da ima 16 da razberam, ama volkav vol so tolkavo iskustvo samo za vo turnovo da igra i toa da brani na ugornicata

Vo mene se borat Budalata i Genijot. Samo se plasam da ne popusti popametniot :P

Абе БББ, беа со нашиве или само така тоа знаме анти Мамиќ. Со оглед и ние и они се браќа со Пао.
Дојдов дома, заебав обрската да гледам второ полувреме, и што да гледа.Еден е маестро Руди.

не ја гледав,ама ич не ми е јасно како со волку силен состав да не можеш Сасуоло, Киево и Самдорија да ги тепаш...
по некоја логика тренерот е крив,каква и формација да примени,било кои уграчи да ги стави,играта не се менува,опет без везе играме,единствено во јаките утакмици со стотка мотивација сме друг тим.. како и да е, и за тоа е Гарсија крив,се надевам ќе решат да го сменат,има добри тренери без работа, Клоп, Анчелоти, Спалети ..

не ја гледав,ама ич не ми е јасно како со волку силен состав да не можеш Сасуоло, Киево и Самдорија да ги тепаш...
по некоја логика тренерот е крив,каква и формација да примени,било кои уграчи да ги стави,играта не се менува,опет без везе играме,единствено во јаките утакмици со стотка мотивација сме друг тим.. како и да е, и за тоа е Гарсија крив,се надевам ќе решат да го сменат,има добри тренери без работа, Клоп, Анчелоти, Спалети ..
Ја гледаше со Саусоло, така да исто како да си ја гледал со Самп.Измените беа врвот.

Ја гледаше со Саусоло, така да исто како да си ја гледал со Самп.Измените беа врвот.
абе заеби ти измените, гледам сменил две крила и го извадил Раџа како дефанзивен средњак и го пуштил Ујчан кој игра поофанзивно, измените горе долу му се нормални, игрта која ја играме е проблем, стана многу едноставна и провидна за секој противник,плус на ова ја додај слабата мотивираност против послабите тимови..

абе заеби ти измените, гледам сменил две крила и го извадил Раџа како дефанзивен средњак и го пуштил Ујчан кој игра поофанзивно, измените горе долу му се нормални, игрта која ја играме е проблем, стана многу едноставна и провидна за секој противник,плус на ова ја додај слабата мотивираност против послабите тимови..
Не си ја гледал утакмицата, затоа така збориш :D:D

доволно ми беше што кажа дека иста била како против сасуоло :D[DOUBLEPOST=1443046902][/DOUBLEPOST]сега Карпи ги тепаме 1-0 или 2-1 со жив зор, марк мај вордс :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom