Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Знаев дека Х ќе заврши. Ама ќе беше добро са ме демантираат со победа.
Менталитетот ни е никаков.
Тренерот идиот со една иста тактика цело време игра. Труп.
Тоа е ајде сега со самб треба да се изигра машки

Vcera Paredes gol za Empoli..
знам, добар гол постигна,пласираше од 16 метри.. туку во среда против Самдорија што ќе прават, во одбрана сме криминал,а оној нивниот Муриел кај и да игра ја вози нашта одбрана :cenzura:

знам, добар гол постигна,пласираше од 16 метри.. туку во среда против Самдорија што ќе прават, во одбрана сме криминал,а оној нивниот Муриел кај и да игра ја вози нашта одбрана :cenzura:

Прецедникот е романиста. Ќе ни пуштат

Не е до менталитетот, до тренерот е , разберете.Уште кога ја видов стартната постава, се ми беше јасно.

Не е до менталитетот, до тренерот е , разберете.Уште кога ја видов стартната постава, се ми беше јасно.
Istoto go rekov i jas na utakmicata koga ja gledavme. Nemoze Tito da mi igra 9 koga vekje ne e ni za 10 :( Nego spored mene nemu mu e mesto na vecerasnoto mesto na DDR. Dodeka DDR najdobro igra u odbrana, posto poslednive dve godini tamu kaj sto e sega ne pokazuva nisto. Na Iturbe moze mu e mesto na taa pozicija kaj sto e sega ama so seuste slabata igra i bez dobar centar kako Dzeko da prifati topka nie nemame na sto i na kogo da se nadame deka kje dade gol sem onaka iznenadno na srekja.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Поголем Шуруп од Гарсија нема..
Абе живци ми корне бе шурупов, Ванкер за лупење пипер го зеле, Учан 2 години за туршија ни седи бе.. Абе кариера му уништи на кутриот кое ѕверче од играч е.. Иди бе дете опрај се кај овја бел ден нема да видиш му ебам францускиот педер.. Запнал само крилана офанзивни и дефанзивни ги ротира..
Абе да сум Палота 100 стапа ќе ти удрев Сасуоло неможе да го добие од 3 мајка (шанса) ..
Па ваква ли шанса ќе пропуштат бе гледајте го Јуве во очај беше па нема цела година така да тераат бе виолинисту..
На тој суарез мамката мамина да му ја начнем, голман од 2001 асален немавме тој дојде Војо у болница да го прати.. Реков ја Раџа требаше него не Рафиња да го зема на душа..
Би му простил на Шурупот само 10 победи по ред за ова денеска!!
Фереро ако толку се влажни на Рома нека ни пуштат во среда!!

Честитки и за Тоти за постигнатиот 300 -ти гол за Рома.. Фала ти човеку!

Кога почнавме ја и @BorriGol22 да пишаме против Руди уште првата сезона, не правеа дека не познаваме фудбал.Исто и за таа завесата која ја фалевте, што само трче и не знае кај тера.Реално Рома оваа сезона ги има алките што фалеа, шпициште што ќе дае над 20 гола, стабилен голман што не варира и тоа е тоа.Рудигер стварно ми се допаѓа како игра, срце уште не ми го преболи Маркос кој така го дадовме у ПСЖ али тоа е.Со ваква екипа , Спалети чуда ќе прави.

остајте вие тоа , него шо праиме со курва суд? не смее бакљи , за кореографии и знамиња мора потпис у полиција..

Навистина е жално што тој прекрасен јубилеј да кажам до некаде остане во сенка на киксот со Сасуоло... Како и да е, киксот со Сасуоло ќе се заборави, јубилејот останува засекогаш... Секоја чест легендо, благодарни сме што те имаме во Рома... :bravobe:

Ја гледам поставата за вечер и формацијата и знам дека утната е од старт. :facepalm:
Диазепам деј!

Со САМП 3тa година под ред кога е во Џенова, имам обрски и нема да ја гледам.Eдна победа и нерешено, сега е редно пак за победа.
FORZA ROMA

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom