Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Не е крив тренерот.

Батали го првиов натпревар, има уште цело првенство. Одбраната мора да ја средат малку, ептен климаво изгледа.Лука Тони постојано се извлекуваше, им се шеташе како на екскурзија, и ретко кога беше покријан, е сега што овие се таленти што не го искористија тоа, но против посилни екипи нема да биде тоа случај.
Ок за дефанзивата во право си ама за офанзивата одамна се ни е прочитано..

Ок за дефанзивата во право си ама за офанзивата одамна се ни е прочитано..
Искрено, во офанзива Рома не е слаба, само треба да се поработи на реализацијата малку. Џеко беше добар, прв првенствен натпревар му е, мислам дека ќе биде доста корисен.

И мене Рома ми фура иста тактика во офанзива и ги открија одамна, во дефанзива се климави Лука Тони душата ви ја извади. Како и да е не се тупете од сега прва утакмица е има уште од првенството.

Не е крив тренерот.

Батали го првиов натпревар, има уште цело првенство. Одбраната мора да ја средат малку, ептен климаво изгледа.Лука Тони постојано се извлекуваше, им се шеташе како на екскурзија, и ретко кога беше покријан, е сега што овие се таленти што не го искористија тоа, но против посилни екипи нема да биде тоа случај.
Ne be jas sum kriv :( Nego sekogas nekoj drug mu e kriv, de odbranata (za vistina ovoj pat bese katastrofa), de sredinata ne nafrlala ubavi topki, de napadot ne bil precizen. Kolku godini treba da ja slusam istata pesna ? PA MI ZDOSADI VEKJE !!! Na 10 vrzani pobedi se vadi vekje 3 godina da ne dobie otkaz, ednolicnosta vo igrata i nemanjeto kreativnost e samo do trenerot. Kasnite i nepravilni zameni se samo negova krivica. Barase i dobi igraci, AKO NE ZNAE PODOBRO NEKA SI ODI !!!

Ne be jas sum kriv :( Nego sekogas nekoj drug mu e kriv, de odbranata (za vistina ovoj pat bese katastrofa), de sredinata ne nafrlala ubavi topki, de napadot ne bil precizen. Kolku godini treba da ja slusam istata pesna ? PA MI ZDOSADI VEKJE !!! Na 10 vrzani pobedi se vadi vekje 3 godina da ne dobie otkaz, ednolicnosta vo igrata i nemanjeto kreativnost e samo do trenerot. Kasnite i nepravilni zameni se samo negova krivica. Barase i dobi igraci, AKO NE ZNAE PODOBRO NEKA SI ODI !!!
Во Италија најважна е одбраната,ако немаш цврста квалитетна одбрана,џабе ти е и среден ред и напад. Средина и напад Рома е добро покриен тим, но одбраната е проблем, кој мора да се реши во следните 7-8 дена од трансфер рокот.

Конечно да се доберам до комп...
Во однос на вчера мн. лошо изигравме во сите линии. Пола натпревар си вртевме кругчиња, пола натпревар на долги топки игравме. Одбраната мн. несигурна. Верона најчесто се бранеше, ама и тие си имаа свои прилики.
Гарсија и неговата тактика се прочитани. Со неговиот миленик Жервињо нека одат у п.м.
:)

Добро е сите кикснаја во 1 коло..
Во недела со Јувентус од 18ч. можеме да идеме на +4, не се ништо посебно имаат многу повредени, само нашиов Руди да спреми убава тактика и со муда да им излезе..
До натпреваров во недела нашиве притискаат за Диње но во исто време и за Колашинац, завршен напад и за Бруно Перес се очекува каде нашиве сакаат со овие бекови да почнат во недела.. Свесни се дека Торосидис е само замена за левиот и десниот бок.. Маикон не е спремен а Флоренци не му е природна десната бековска позиција..
Итурбе кажал да на Џенова, претходно клубовите се договориле..
Сабатини заминал за Англија да го продава Жервињо но и за Ибарбо запнале да го даваат.. Доколку заминат овие двајца трансферот на Итурбе треба да се стопира..
Љаич сигурно останува..

Официјално известување од Curva Sud: На натпреварот против Јувентус нема да има знамиња, пеење и пиротехника во знак на протест против олимпискиот комитет и управите за одлуката да се подели трибината на два дела.
„Нашата љубов не се дели“

Изгледа ќе ви го лапнеме овој Бруно Перес од Торино.

Изгледа ќе ви го лапнеме овој Бруно Перес од Торино.
Ushte toa fali..Utre ni stignuva Digne a rekoja posle nego se nasocuvaat kon Bruno..Pisuvaat deka sme imale dogovor so Bruno uste so Cairo da se dogovorile koj ne popustal za nekoi 2 miliona..Odlicen igrac koj ke go zeme ke zavrsi rabota..

Сагата заврши!! Диње во 11:50 пристигнува во Рим!!! Ајде уште Бруно и ништо нејќем појќе..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom