Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Уште малку ќе почне ждребот... Еве ја групата по моја желба:
ПСВ
Порто
РОМА
Астана :cool:[DOUBLEPOST=1440689936][/DOUBLEPOST]Се надевам нема да биде
11902277_10153342375998598_6116363352708954489_n.jpg

Не за друго греота се Реал да испаднат уште во групи :P

Последно уредено:
You are kidding right? Кој би го имал порадо? Манчестер Сити? Атлетико? Порто? Волфсбург?
Баерн ми се прочиитаа Леверкузен сега видов :tapp:

Дино Виола, тогашниот газда на Рома и Франческо Тоти пред некои си 23 години :)
2it0in4.jpg
[DOUBLEPOST=1440771452][/DOUBLEPOST]Рома во последен напад на Бруно Перез .. леле какви бекчиња ќе имаме доколко овој дојде, Перез и Дигње, офанзивно би биле топ, е за во дефанзива Дигње ме загрижува ..

Последно уредено:
Итурбе изгледа дефинитивно во Џенова за 5 мил позајмица со право на откуп од уште 20 милиони.
Останува уште Љајо или Ибарбо да заминат некаде. Според мене Љајо има поголеми шанси да си оди. Можна е замена со интер за Хуан.

Се шпекулира дека до понеделник ќе дојде замена за Стротман. Се претпоставува дека станува збор за некој французин, кој не игра во лига 1. Се шпекулира за Муса СИсоко, со оглед дека Саба беше пред неколку дена во Лондон. Некои сметаат дека Х засилувањето е Насри.

Како и да е не очекува интересен викенд

Ne mi se dopagja Iturbe da zamine..
A dokolku zaminat Iturbe ,Ibarbo i Ljaic koj ke ni bida krilata ? Ostanuvame so Salah,Gervinho i Falque samo a igrame na 3 fronta :cautious:

Итурбе има потенцијал, се гледаше на сите утакмици.Но начинот на кој игра Рома не му одгавараше.Исто и Думбиа у Рома играше како да играм јас, а во ЦСКА е повторно тој стариот.Се дур не си оди Руди, Рома ќе игра по системот топло-ладно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom