Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Го шитнавте Жервињо? Нели сакаше приватна плажа таму у Катар? :D
друже :D јас мислам дека демантираше жервињо за ова
сепак медиумите знаат да бидат гадни ... како на пример на грујчето што му "направија" дека цвикерите му коштаат 113 милиона евра :)

Време е да се продава .... Интер биле заинтересирани за Дестро. :)
Одма 15 милки и со панделка го добиваат[DOUBLEPOST=1438623416][/DOUBLEPOST]NAJNOVIJE VESTI:

- U Brazilu sigurni: "Gerson ide u Romu"

- Iz Španije: "Agent Adriana sastaće se sutra sa čelnicima
Barcelone. Roma spremna da poveća ponudu"

- S. Mihajlović: "Želim Romagnolija"

- Porto je ponudio 11 miliona evra za desnog beka Torina
Bruna Peresa za kojeg je zainteresovana i Roma.

Последно уредено:
:pos::pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1438620993][/DOUBLEPOST]

Доста бе, само се жалиш, кој ти е крив кога некад тропнеш зелена:D

Ти го бранеше Дестро нели ? :icon_lol:
Ја го бранев бе лично и персонално.Е за тие навреди не тужам, освен ако оваа сезона не даде 15+ гола.И нели ќе го тетовиравте Дестро т.е. ќе го тетовираше момакот ако даде 10 гола, даде а тетоважа уште нема.

Ја го бранев бе лично и персонално.Е за тие навреди не тужам, освен ако оваа сезона не даде 15+ гола.И нели ќе го тетовиравте Дестро т.е. ќе го тетовираше момакот ако даде 10 гола, даде а тетоважа уште нема.
Кај бе дал 10 гола?:D
Туку арно ме потсети,кажи ми сега ти што требаше да направиш бидејќи не даде 10 гола?:icon_lol:[DOUBLEPOST=1438631151][/DOUBLEPOST]
Не бе друже хаха
Оти е девојче,од сега ќе и се обраќаш со другарке .. или сестро :pos:

Кај бе дал 10 гола?:D
Туку арно ме потсети,кажи ми сега ти што требаше да направиш бидејќи не даде 10 гола?:icon_lol:[DOUBLEPOST=1438631151][/DOUBLEPOST]
Оти е девојче,од сега ќе и се обраќаш со другарке .. или сестро :pos:
Не бе друже не сум се кладел ја, се знае кој се клади кој изгуби и то.Како и да е ајде дојде Џеко тоа е најбитно.

Герсон ја одбил понудата на Рома ... Сакал да игра во Барса ... како сака малиот така нека биди... :)[DOUBLEPOST=1438670604][/DOUBLEPOST]Колку моќен состав .... Ауф .... А где је клупа?
Де Санктис, Лобонт, Торосидис, Јанга, Маикон, Ромањоли, Де Роси, Паредес, Кеита, Учан, Фалке, Тоти, Љајо, Флоренци Санабрија, Итурбе и Ибарбо.
Аут: Дестро, Думбија и Кол ...
Болдираниве има голема шанса да бидат позајмени или продадени.
11846793_739856866159810_6823830456938108477_n.jpg

Последно уредено:
Britanski mediji javljaju da su pregovori između Milana i Rome oko Alesija Romanjolijapropali i da je defanzivac sada na domak Arsenala koji može da plati Vučici traženih 35.000.000 evra.

Britanski mediji javljaju da su pregovori između Milana i Rome oko Alesija Romanjolijapropali i da je defanzivac sada na domak Arsenala koji može da plati Vučici traženih 35.000.000 evra.
Па ќе кажам Арсенал не би фрлиле толку пари на штопер кога критична позиција им е деструктивец. За штопери ги имаа Кошчелни, Мертезакер, Габрил( Прошла сезона го земаа) и Чејмберс. Така да не би дале толку пари за Ромањоли сигурно.

Па ќе кажам Арсенал не би фрлиле толку пари на штопер кога критична позиција им е деструктивец. За штопери ги имаа Кошчелни, Мертезакер, Габрил( Прошла сезона го земаа) и Чејмберс. Така да не би дале толку пари за Ромањоли сигурно.
Pretpostavuvav no aj da pisam kolku za podgrevanje na situacijata ;)

Абе не се плашете вас ќе ви го продајме ... Ова само за да го одврзите ќесето

o_O Миксис?

Пример и да зима Арсенал штопер,нема да зима млад,талент зошто има веќе еден таков,Чемберс.Плус Белерин десен бек,млад не може у одбрана да имаме наеднаш толку млади без разлика колку вкупно заедно би играле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom