Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Gi imame vo napad uste Iturbe,Ibarbo,Falque,Sanabria pa i Florenzi koj ni e univezalka..A od tie navedenite mislim deka eden bi ostanal od Ljaic - Gervinho..

Inace neznam dali Salah go kompletiravme ,zosto onie Viola se zalea nesto ??

Ajde neka dojde Dzeko i nedelava uboo da trgne:)
Не може брат со 1 класичен шпиц да тарета цела сезона. Уште еден квалиетен мора да се има пошо и ЛШ се игра. Овие што ги наброја никој по природа не е класичен шпиц. Ибарбо е најблиско али и он не му е тоа природна позиција. Тренерот мора да се опамети и да бара покрај Џеко уште еден шпиц. На таа средина еве и крила греота е да нема некоја убица напред.

Не може брат со 1 класичен шпиц да тарета цела сезона. Уште еден квалиетен мора да се има пошо и ЛШ се игра. Овие што ги наброја никој по природа не е класичен шпиц. Ибарбо е најблиско али и он не му е тоа природна позиција. Тренерот мора да се опамети и да бара покрај Џеко уште еден шпиц. На таа средина еве и крила греота е да нема некоја убица напред.
Znam be brat deka nemoze so 1 shpic ama toj + 1 sto treba da se donese nikade ne se spomnuva..Ke go cedat Totti pokraj Dzeko..Ne veruvam deka ke frlaat uste pari za napagjac,eventualno pozajmica nekoja..Neophodni ni se ali komu da kazesh ...:confused:

Znam be brat deka nemoze so 1 shpic ama toj + 1 sto treba da se donese nikade ne se spomnuva..Ke go cedat Totti pokraj Dzeko..Ne veruvam deka ke frlaat uste pari za napagjac,eventualno pozajmica nekoja..Neophodni ni se ali komu da kazesh ...:confused:
Знаеш ли пацини колку убаво ќе ви легнеше како замена за Џеко. Многу ми е криво што си отиде од Милан пошо човекот во 16ник е убица. Да има кој топки да го храни дава 15+ гола по сезона гарантинрано. Али јбг.

Знаеш ли пацини колку убаво ќе ви легнеше како замена за Џеко. Многу ми е криво што си отиде од Милан пошо човекот во 16ник е убица. Да има кој топки да го храни дава 15+ гола по сезона гарантинрано. Али јбг.

Каков Пацини какви црни камења... По одвратен играч немало ни ќе има ... Тоа ти е исто како ди канио да се земи.

Каков Пацини какви црни камења... По одвратен играч немало ни ќе има ... Тоа ти е исто како ди канио да се земи.
Не ми е јасно. Зашто одвратен? Башка само кажав дека таков тип на играч убаво ќе ви дојде.

Znaes deka sakav da go spomnem nego kako zamena ili Gilardino..Ama problemot e sto Pazzini ni odzede titula koga igrase vo Sampdoria..
Nas bash takov tip na igrac ni treba sto ke sedi na klupa i ke vleguva da bide tivok strelec so od 8 do 10 gola dovolni se.. German Denis e ubaa opcija ..

Znaes deka sakav da go spomnem nego kako zamena ili Gilardino..Ama problemot e sto Pazzini ni odzede titula koga igrase vo Sampdoria..
Nas bash takov tip na igrac ni treba sto ke sedi na klupa i ke vleguva da bide tivok strelec so od 8 do 10 gola dovolni se.. German Denis e ubaa opcija ..
Сеа ви зел титула јбг. Работа му е голови да дава. Него сигурно не му мењало тогаш кој ќе земе титула само си ја вршел работата. Него таков тип на играч ви треба. Денис ете одлично ќе ви дојде и подобра опција од Џилардињо е. Башка и не би требало многу да кошта. Мора да научаат од прошли сезони дека со дефицит на шпицови титула не се зема. Тоти се мачи на лажна 9ка и многу ќе покорисен да игра малку поназад и повеќе може да даде таму.

Не ми е јасно. Зашто одвратен? Башка само кажав дека таков тип на играч убаво ќе ви дојде.
За истово сеа и кај нас у фан клуб пишав. Го сакаат Љоренте за замена за Икарди. Тука исто Пацини за резерва на Џеко.
Што кур ќе праат ист тип на играчи, убаво спомна погоре, треба некој што знае доле да игра, некој као Тоти, Дениз таков тип на играчи.

Adem Ljajić definitivno ostaje u Romi. Iako ga trener Rudi Garsija često drži na klupi, povremeni srpski reprezentativac će i naredne sezone nositi dres Rome. Italijanski mediji kao razlog navode administrativnu začkoljicu. Naime, prema novim pravilima, svaki klub mora da ima najmanje osam igrača na spisku licenciranih koji su proveli bar 36 meseci u italijanskom fudbalu. A kako je Lajić među njima jasno je da ostaje na Olimpiku.

Рома 2015-16, според Gazzetta Dello Sport

11817049_10153147008099200_5172374774852362159_n.jpg

Го шитнавте Жервињо? Нели сакаше приватна плажа таму у Катар? :D

Го шитнавте Жервињо? Нели сакаше приватна плажа таму у Катар? :D
И јас сакам со Моника Белучи :sekcza: ама нема.
И кој одвратен играч кога викав дека не го бива, ме правеа од магаре подоле.Ако земам сите од фанклуб да ги тужам за овие навреди и душевни болки што ми ги нанесоа, ќе станам милионер.

ne be druze ,ne se do tolku i tie retardirani im dojde umot :D ostaj toa i helikopter sakal vesterkata i bratucedite da gi zemel od BSK :)
:pos::pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1438620993][/DOUBLEPOST]
И јас сакам со Моника Белучи :sekcza: ама нема.
И кој одвратен играч кога викав дека не го бива, ме правеа од магаре подоле.Ако земам сите од фанклуб да ги тужам за овие навреди и душевни болки што ми ги нанесоа, ќе станам милионер.

Доста бе, само се жалиш, кој ти е крив кога некад тропнеш зелена:D

Ти го бранеше Дестро нели ? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom