Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо не "даваме", туку продаваме и тоа скапо!! :icon_lol:
Ако успее Синиша да го напраи играчот шо се збори дека може да стане тогаш тие 28 мил ќе бидат ништо.

У незавидна ситуација сте со играчиве шо никој не ви ги сака а мора да ги дадете за да донесете нешто асално.

Ако успее Синиша да го напраи играчот шо се збори дека може да стане тогаш тие 28 мил ќе бидат ништо.

У незавидна ситуација сте со играчиве шо никој не ви ги сака а мора да ги дадете за да донесете нешто асално.
Sakam da ostane Romanjoli megjutoa kakov torko e nasiov trener em deckovo kje nazaduva em vekje nikogas nema da gi zememe tie pari. Mozebi i najdobro e da se prodade i da se zeme nekoj koj kosta pomalce.

Sakam da ostane Romanjoli megjutoa kakov torko e nasiov trener em deckovo kje nazaduva em vekje nikogas nema da gi zememe tie pari. Mozebi i najdobro e da se prodade i da se zeme nekoj koj kosta pomalce.

Синиша е изгорен за него и мислам дека ќе го добие на крај, утре треба да има конечна понуда и оптимисти се дека трансферот ќе биде комплетиран за 25+3.

Љаич у план е или и него го давате?

Ако си идат Думбија,Дестро,Љаич и рецимо Жервињо со шо останувате тоаш?
Џеко,Салах,Тоти и кој?

Ќе пазарите нешо сигурно.

Него штета шо е Пјаниќ недостапен иначе од овој тим на Рома него и Де Роси би ги земал без око да ми трепне.

Синиша е изгорен за него и мислам дека ќе го добие на крај, утре треба да има конечна понуда и оптимисти се дека трансферот ќе биде комплетиран за 25+3.

Џеко,Салах,Тоти и кој?

Него штета шо е Пјаниќ недостапен иначе од овој тим на Рома него и Де Роси би ги земал без око да ми трепне.
Po se izgleda Zervinjo kje ostane, po prvata utakmica koga bese proglasen za igrac na mecot oddednaska prekinaa site spekulacii za nego. Dodeka seuste se ceka na Adrijano od Barsa, i iste 2-3 leteci na kraj od transfer periodot.

Po se izgleda Zervinjo kje ostane, po prvata utakmica koga bese proglasen za igrac na mecot oddednaska prekinaa site spekulacii za nego. Dodeka seuste se ceka na Adrijano od Barsa, i iste 2-3 leteci na kraj od transfer periodot.

Да али Адријано е бек ја мислев у напад кој ви остануваат пошо малце играчи ми се видоа некако али сигурно заборавам некој.

Адријано очекувам да е добар трансфер пошо Кол беше чисто промашување..

Да али Адријано е бек ја мислев у напад кој ви остануваат пошо малце играчи ми се видоа некако али сигурно заборавам некој.

Адријано очекувам да е добар трансфер пошо Кол беше чисто промашување..
Kaj nas torkovo ne razmisluva za klasicen spic tuku pak kje si igra negova glupa igra koja site ja naucija. Dzeko e rezultat na pritisok od javnosta. Bruno Perez i uste 1-2 odbranbeni se ocekuvaat denovive

Kaj nas torkovo ne razmisluva za klasicen spic tuku pak kje si igra negova glupa igra koja site ja naucija. Dzeko e rezultat na pritisok od javnosta. Bruno Perez i uste 1-2 odbranbeni se ocekuvaat denovive

Каква и да е легенда Тоти нема шо да бара на лажна 9ка цела сезона и да се очекува титула.

Баш е катастрофално тоа шо по трошење у последниве неколку години сте рамо до рамо со Јуве а никако да се приближите до скудето а доста квалитетни играчи ви прошетаа ни тим.

Пак ќе кажам ако Руди ја оплеска и сезонава тоаш исписница и ома некое поквалитетно име.

Каква и да е легенда Тоти нема шо да бара на лажна 9ка цела сезона и да се очекува титула.

Баш е катастрофално тоа шо по трошење у последниве неколку години сте рамо до рамо со Јуве а никако да се приближите до скудето а доста квалитетни играчи ви прошетаа ни тим.

Пак ќе кажам ако Руди ја оплеска и сезонава тоаш исписница и ома некое поквалитетно име.
Abe nie edvaj molime Spaleti da se vrati vo timot, covekot vekje 2 godina odbiva da prevzeme drug tim samo za da sedne na klupata na ROMA

Па сеа коа можете да купувате флопови за тие пари зашто да не и продадате нешто за таква сума. :icon_lol::icon_lol:
За Итурбе ми зборуваш? Бидејќи само него го имаат платено 22мил + бонуси.. Епа рано е друже,оваа сезона ќе се покаже дали е флоп ;) друг играч толку пари немаме платено

За Итурбе ми зборуваш? Бидејќи само него го имаат платено 22мил + бонуси.. Епа рано е друже,оваа сезона ќе се покаже дали е флоп ;) друг играч толку пари немаме платено
За него бе. Незнам стварно зашто толку лоша сезона имаше. Може и притисокот си влијаеше ради цената. :)

За него бе. Незнам стварно зашто толку лоша сезона имаше. Може и притисокот си влијаеше ради цената. :)
Imase povreda i ne usoea da se vrati vo forma. Se nadevam so noviov tim na lekari i kondicioni treneri koi se vo celost smeneti kje bide fit i kje pokaze sto znae i umee.

Итурбе мислам дека си беше баш океј до повредата, на моменти и кинеше. Него Џеко, Адријано плус нов штопер и спремни ќе сте.

Џеко,Салах,Тоти и кој?

Gi imame vo napad uste Iturbe,Ibarbo,Falque,Sanabria pa i Florenzi koj ni e univezalka..A od tie navedenite mislim deka eden bi ostanal od Ljaic - Gervinho..

Inace neznam dali Salah go kompletiravme ,zosto onie Viola se zalea nesto ??

Ajde neka dojde Dzeko i nedelava uboo da trgne:)

Mario Giunta (Sky Sport):
"Roma i PSG veoma blizu dogovora za Lucasa Dignea.
Radi se o pozajmici sa pravom otkupa na kraju sezone"

11831733_739298096215687_604063246840946532_n.jpg

Evo I bilansa u dosadasnjem delu prelaznog rola. Roma je prema sajtu transfermarkt.de potrosila 19 miliona, a zaradila 27. Ako na to dodamo 9 za otkup Nainggolana, ispada da smo u minusu 1 milion. Posto nikako ne mozemo da prodamo nepotrebne igrace u napadu, sve je realnija prodaja Romagnolija da bi doveli Dzeka I bekove.

А каде се парите од ТВ правата, од пласман во ЛШ, од спонзорите?
Јас мислам дека Палота 50 милиони во плус ќе биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom