Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.976
- Поени од реакции
- 8.896
играме пријателска со Торонто, но на терен е втората постава, со Тадеи,Бредли и Флоренци како средњаци, Једвај, Бурдисо, Додо во одбрана и во напад Бориело и Маркињо кого го извадија оти е нуб а влезе Пјанич, од оние кои треба да бидат старетери, само Ламела и Мајкон .. кога сум кај Мајкон, не ми се верува што направи, се прошета по десна страна, ги мина сите и асистираше на Флоренци за првиот гол, мене лош ми стримот и цело време мислев дека е Ламела, па ваков пробив ни во Интер не е имал 
Бурдисо, кај ќе одиме со Бурдисо, катастрофа невидена а лапа 4мил по сезона, Маркињо исто аут, на овие двајца мора да им се најдат нови тимови .. Додо растура во напад, али за во одбрана не ми е сигурен, губи дуели, се форсира во напад, па кога се враќаме, тој клевка зад сите .. Једвај ќе биде добар дефанзивец, со тек на време, се подобар и подобар ќе биде, има надеж за него ...Ламела делува незаинтересирано, но за него не се грижам
Мислам дека во второ ќе влезат дел од првотимците па ќе гледаме поубав фудбал
--- надополнето: 8 август 2013 во 05:03 ---
Продорот на Мајкон, головите на Миро

Бурдисо, кај ќе одиме со Бурдисо, катастрофа невидена а лапа 4мил по сезона, Маркињо исто аут, на овие двајца мора да им се најдат нови тимови .. Додо растура во напад, али за во одбрана не ми е сигурен, губи дуели, се форсира во напад, па кога се враќаме, тој клевка зад сите .. Једвај ќе биде добар дефанзивец, со тек на време, се подобар и подобар ќе биде, има надеж за него ...Ламела делува незаинтересирано, но за него не се грижам

Мислам дека во второ ќе влезат дел од првотимците па ќе гледаме поубав фудбал
--- надополнето: 8 август 2013 во 05:03 ---
Продорот на Мајкон, головите на Миро