Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.976
- Поени од реакции
- 8.896
И Тоти и Де Роси денеска не тренирале, се надевам не е ништо сериозно ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како што читав и разбрав јас, тренирале ама со полесен режим ...И Тоти и Де Роси денеска не тренирале, се надевам не е ништо сериозно ..
Би сакал малце да те поправам за тоа со Удине... Незгодни се на гости, и играат фудбал со многу контри што и не ни одговара баш, ама многу се ослабени за разлика од минатите години така да сигурен сум дека ќе оствариме победа. И да честито победа, верував дека ќе го победиме Џенова на гости после 5 години мислам. И погодив и точен резултат 2:4.Чудна работа, пред утакмицата со Аталанта секогаш игравме добро прво полувреме, правиме резултат, ама во второ ја заебеме работата и изгубиме, сега на почетокот играат лошо, но како поминува времето играта се подобрува како во напад така и во одбрана ..
За денешниве примени голови ништо не оди на душа на Земан и неговата тактика, ударот на Кучка ниеден голман не би го фатил, а за вотриот гол беа криви двајцата централни бекови, јбг едниот е 18 години, па нормално е некогаш да киксне иако ми игра многу сигурно, сепак имаа време да ја расчистат опасноста а тие чекаа Јанкович да стане и повторно да си ја шутне и да даде гол, Блацарети исто така имаше слаба партија, посебно во дефанзива .. нападот ни е коска, големо браво за тројцата напаѓачи !!
Наредно коло дома со Удинезе, оваа екипа попиздува кога игра на гости, а и таков тренер имаат у стилот на Мацари, па би требало да бидат лесен залак, барем според ова што го кажав, иако имаат квалитетен состав.
Доколку издржиме до зима да останеме горе убаво би било, а веќе после нова година паметно да се искористат оние 25-30мил евра кои се ветени за појачување на одбраната, доведување на квалитетен десен бек и еден централен ..
Би сакал малце да те поправам за тоа со Удине... Незгодни се на гости, и играат фудбал со многу контри што и не ни одговара баш, ама многу се ослабени за разлика од минатите години така да сигурен сум дека ќе оствариме победа. И да честито победа, верував дека ќе го победиме Џенова на гости после 5 години мислам. И погодив и точен резултат 2:4.![]()
И вас ве лажат американците?Чудна работа, пред утакмицата со Аталанта секогаш игравме добро прво полувреме, правиме резултат, ама во второ ја заебеме работата и изгубиме, сега на почетокот играат лошо, но како поминува времето играта се подобрува како во напад така и во одбрана ..
За денешниве примени голови ништо не оди на душа на Земан и неговата тактика, ударот на Кучка ниеден голман не би го фатил, а за вотриот гол беа криви двајцата централни бекови, јбг едниот е 18 години, па нормално е некогаш да киксне иако ми игра многу сигурно, сепак имаа време да ја расчистат опасноста а тие чекаа Јанкович да стане и повторно да си ја шутне и да даде гол, Блацарети исто така имаше слаба партија, посебно во дефанзива .. нападот ни е коска, големо браво за тројцата напаѓачи !!
Наредно коло дома со Удинезе, оваа екипа попиздува кога игра на гости, а и таков тренер имаат у стилот на Мацари, па би требало да бидат лесен залак, барем според ова што го кажав, иако имаат квалитетен состав.
Доколку издржиме до зима да останеме горе убаво би било, а веќе после нова година паметно да се искористат оние 25-30мил евра кои се ветени за појачување на одбраната, доведување на квалитетен десен бек и еден централен ..
И вас ве лажат американците?![]()