Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Читам нешто многу играчи ни се повредиле, да не шпекулирам уште сега, ќе видиме што ќе биде до недела и кој колку ќе биде спремен :)

--- надополнето: 25 октомври 2012 во 16:57 ---
До вечер ќе знаеме за одлуката дали натпреварот меѓу Кајари и Рома ќе се игра или бодовите ќе им припаднат на Рома, што е до мене, исто ми се фаќа :)
Знаејќи колку се променливи нашите, што си е сигурно си е сигурно ... Нека ни ги дадат бодовите и да не компликуваме многу :cool:

IL MESSAGGERO : Stekelenburg, Piris, Marquinhos, Castan, Dodò; De Rossi, Tachtsidis, Florenzi; Lamela, Osvaldo, Totti
CORRIERE DELLO SPORT: Stekelenburg, Piris, Marquinhos, Castan, Dodò; De Rossi, Tachtsidis, Florenzi; Lamela, Osvaldo, Totti
GAZZETTA DELLO SPORT: Stekelenburg, Piris, Marquinhos, Castan, Dodò; De Rossi, Tachtsidis, Florenzi; Lamela, Osvaldo, Totti
IL TEMPO: Stekelenburg, Piris, Marquinhos, Castan, Dodò; De Rossi, Tachtsidis, Pjanic; Lamela, Osvaldo, Totti
IL ROMANISTA: Stekelenburg, Piris, Marquinhos, Castan, Dodò; De Rossi, Tachtsidis, Pjanic; Lamela, Osvaldo, Totti
CORRIERE DELLA SERA: Stekelenburg, Piris, Marquinhos, Castan, Dodò, Tachtsidis, De Rossi, Florenzi, Totti, Osvaldo, Lamela

Вечрва конечно ќе го видиме новиот Роберто Карлос:D .. баш ме интересира да видам како Додо ќе изигра, составот каков таков не е лош, ма да не ми се допаѓа што цела одбрана е бразилска :confused: .. мислам дека треба да победиме без проблем(оние мечеви на кои сум сигурен дека тепаме без проблем, не испаѓаат така .. )

КОКО од мртов агол :P
и одново КОКО!!!
Мора да се разигра Пјанич, а во Гркот искрено многу многу не верувам ... Мислам дека е грешка што го форсираат толку многу ... На негова позиција треба да се купи подобар играч.

мора под хитно да престане да се игра 4-3-3 средниов ред е катастрофа де роси наикаква цврстина не покажува пјанич не го видов цело време а грков пак заостанува во нападите. земан не знам дали само глуми или е толку будала да го игра дероси десно наместо централен :facepalm: после првите 25 мин целосно падна играта

не е можно! од сите утакмици денеска што ги изгледав ми се одмили да гледам фудбал

По втор пат од 2-0,2-3 и ме кинит....со Болоња,и со Удинезе сеа.....мразам да хејтам екипи,поготово во случајоф Рома,дека ми е драга ко екипа....али,ебем ти Земан,и ебем ти екипата шо не мојт да задржит водство дома од 2-0...толку.

По втор пат од 2-0,2-3 и ме кинит....со Болоња,и со Удинезе сеа.....мразам да хејтам екипи,поготово во случајоф Рома,дека ми е драга ко екипа....али,ебем ти Земан,и ебем ти екипата шо не мојт да задржит водство дома од 2-0...толку.
не знам за вас што сте не-навивачи но јас искрено не можам да ја гледам оваа патетика. ај судијата ја заеба што ја заеба утакмицата ама доколку играа фудбал рома немаше да дозволат ваква катастрофа. и да озбилен сум тешко дека ќе пратам рома додека барем нешто не се промени (ко например трењер)

Спалети ... Златен Спалети е спасот. Она Гркон да се брка одма... Не знам што да кажам. Гневен станав. Па ај и судии да не ги пцујам ама се им ебам Јуве дава гол од офсејд не гледаат. Примаат чист гол судијата гледа офсејд. Ма кај им се очите кој црн пенал ? Ма не се само и они криви, не знам за кого што да кажам ама не смее ова од 2 : 0 вака да ни свртат утакмица. Пјанич многу слабо денес, Освалдо исто... Абе луѓе мој очигледно проблемот е во Земан ... :/

Не знам до кога мисли Земан да тера со овој "инает" особено во Италија,најмалку обрнува внимание на дефанзивата се гледа дека се тешки аматери,еден куп грешки направија па и високо ја поставува одбраната,бековите кизнај каде се.
Додека тој во 2ра,3та лига играл со сите играчи напред и она си го велел секогаш да даваме и примаме голови,но да имаме 1 фазла од противникот нема да му успее овде.Баш во Италија пред се е важна одбраната и така 50% ти е титулата во твои раце.
Свеж доказ ти е Јувентус минатата сезона!

Само две измени во средниот ред од претходниот меч со Удинез, Ткасидис суспендиран, а Пјанич на клупа, Бредли и Флоренци во првите 11-на
ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Piris, Marquinhos, Castan, Dodò; De Rossi, Bradley, Florenzi; Lamela, Osvaldo, Totti

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom