Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Ако играат во јули во Чикаго најверојатно ќе идам да ги гледам : ).
И ти си во чикаго? :eek: ќе се игра 100% во чикаго ама јас веќе резервирав карта за мк во јуни :tapp:

И ти си во чикаго? :eek: ќе се игра 100% во чикаго ама јас веќе резервирав карта за мк во јуни :tapp:

Не. Јас тек у јуни ќе заминам за америка али ќе бидам прилично блиску до Чикаго. А се знае со која екипа ќе играат

Море море сите американци овде. Инаку после фудбалот можи и бејзбол да маниме ионака спремен е стадионот за бејзбол

ApFhhyuCMAE9xPp.jpg

не чини тој бе катастрофа е :P
soldier_580.jpg

soldier field тука чикаго играше со манчестер минатото лето ама јебига и тогаш бев македонија хахах

Јас Бостон ке одам да ги гледам овие вашите :) белким ке дадат утакмица добра aко не заеби Puppone со некое изненадување :)

Со братскиот тим Ливерпул :D

AS Roma ? - ?
Novara

брат дај едно 2 во 1 жии се :)

Јас Бостон ке одам да ги гледам овие вашите :) белким ке дадат утакмица добра aко не заеби Puppone со некое изненадување :)

AS Roma ? - ?
Novara

брат дај едно 2 во 1 жии се :)

шала настрана 1-1 и 3+ .. нема местење ово коло :D

шала настрана 1-1 и 3+ .. нема местење ово коло :D

Од овие помалите екипи Новара ми игра мн убав фудбал атрактивен подавања на средина кратки добри се ама ... што е тука е :)

Од овие помалите екипи Новара ми игра мн убав фудбал атрактивен подавања на средина кратки добри се ама ... што е тука е :)

затоа ти кажав 3+ :D ... Рома оваа година против малите екипи што играат атрактивен и офанзивен фудбал нема проблеми ;)

затоа ти кажав 3+ :D ... Рома оваа година против малите екипи што играат атрактивен и офанзивен фудбал нема проблеми ;)

Му годи стилот затоа :)) 3+ и јас така мислам дека ке испадни ајде освалдо распалиии =)

Му годи стилот затоа :)) 3+ и јас така мислам дека ке испадни ајде освалдо распалиии =)

и гледаш 1-1 завршва..Пупоне стапува на сцена:D

Aбе не знајш ти кој стој зад сцена зато :icon_mrgr:

Tитка puppone И јас одма предземам :))

заборавив да ти кажам ова коло дури и Интер ќе тепа :pos:
--- надополнето: 30 март 2012 во 15:28 ---
Испадна шпекулација дека Рома ова лето ќе има 40мил за засилувања што е супер за мене, со тие пари можеме да го појачаме тимот, тие пари да се искешираат, плус некои позајмици со право на откуп би било одлично ;)

заборавив да ти кажам ова коло дури и Интер ќе тепа :pos:
--- надополнето: 30 март 2012 во 15:28 ---
Испадна шпекулација дека Рома ова лето ќе има 40мил за засилувања што е супер за мене, со тие пари можеме да го појачаме тимот, тие пари да се искешираат, плус некои позајмици со право на откуп би било одлично ;)

Puppone се договоривме местенките никако јавно така ? Сеа да му се јавам на Морати да одложва ?

Јас би сакал Торес да го видам во Јуве ако не кај нас тогаш кај вас. Мислам дека проблемот кој го има е ментален а не дека у фали квалитет. Ама сепак Yan M'Villa не би ви дошол лошо ( остајте ни го Модрич нас и Јоветич ) :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom