jovanovski
Motherfucker Jones
- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 3.789
- Поени од реакции
- 1.294
И ти си во чикаго? ќе се игра 100% во чикаго ама јас веќе резервирав карта за мк во јуниАко играат во јули во Чикаго најверојатно ќе идам да ги гледам : ).
И ти си во чикаго? ќе се игра 100% во чикаго ама јас веќе резервирав карта за мк во јуниАко играат во јули во Чикаго најверојатно ќе идам да ги гледам : ).
Не. Јас тек у јуни ќе заминам за америка али ќе бидам прилично блиску до Чикаго. А се знае со која екипа ќе играатИ ти си во чикаго? ќе се игра 100% во чикаго ама јас веќе резервирав карта за мк во јуни
Со братскиот тим ЛиверпулНе. Јас тек у јуни ќе заминам за америка али ќе бидам прилично блиску до Чикаго. А се знае со која екипа ќе играат
AS Roma ? - ?Со братскиот тим Ливерпул
шала настрана 1-1 и 3+ .. нема местење ово колоЈас Бостон ке одам да ги гледам овие вашите белким ке дадат утакмица добра aко не заеби Puppone со некое изненадување
AS Roma ? - ?
Novara
брат дај едно 2 во 1 жии се
Од овие помалите екипи Новара ми игра мн убав фудбал атрактивен подавања на средина кратки добри се ама ... што е тука ешала настрана 1-1 и 3+ .. нема местење ово коло
затоа ти кажав 3+ ... Рома оваа година против малите екипи што играат атрактивен и офанзивен фудбал нема проблемиОд овие помалите екипи Новара ми игра мн убав фудбал атрактивен подавања на средина кратки добри се ама ... што е тука е
Му годи стилот затоа ) 3+ и јас така мислам дека ке испадни ајде освалдо распалиии =)затоа ти кажав 3+ ... Рома оваа година против малите екипи што играат атрактивен и офанзивен фудбал нема проблеми
и гледаш 1-1 завршва..Пупоне стапува на сценаМу годи стилот затоа ) 3+ и јас така мислам дека ке испадни ајде освалдо распалиии =)
Aбе не знајш ти кој стој зад сцена затои гледаш 1-1 завршва..Пупоне стапува на сцена
заборавив да ти кажам ова коло дури и Интер ќе тепаAбе не знајш ти кој стој зад сцена зато
Tитка puppone И јас одма предземам )
Puppone се договоривме местенките никако јавно така ? Сеа да му се јавам на Морати да одложва ?заборавив да ти кажам ова коло дури и Интер ќе тепа
--- надополнето: 30 март 2012 во 15:28 ---
Испадна шпекулација дека Рома ова лето ќе има 40мил за засилувања што е супер за мене, со тие пари можеме да го појачаме тимот, тие пари да се искешираат, плус некои позајмици со право на откуп би било одлично