Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Честито победа, ни земавте важни 3 бода, добро искористете ги:smir:

Рома знае да изигра против големите тимови, а губиме титули од кајари тоа е тоа
нека е честита победава и нека се множат на гостински терен

borripix.jpg

Buon Natale !

Менез е веќе страшен играч и многу тежок за чување, му требаа две сезони да се адаптира, но млад е и има многу да игра, тој би требало да биде нашата движечка сила за во иднина... додека од утакмица на утакмица се повеќе и повеќе го сакам Jack Sparrow!!!

Фалати Рома за најубавиот поклон за нова година ми се исполни желбата друго веќе ништо нејќам поголем поклон од воа здравје иако одигравме очајно со доста киксови на средината. Одбраната на ниво со исклучок на некојизлети на Мексес за Хуан немам зборови не му даде да мрдне на босанецот.Бриги нема веза од фудбалот само не знам кој го гледа тоа,Адриано искрено не ни очекував нешто повеќе немаше ни кој да му даде топка,Дони како во старите добри времиња браво,а Бориело се бореше до крај и сигурно е пресреќен шо им го бутна на Миланезиве жбрц.

Форца Рома и од нова година да се надеваме на подобро респект до сите вистински фанови.

најмногу се нервирам шо утакмицата ја гледав само до 65 минута хахахах како и да е нека ни е честита победата да ни се множат :)

Mенез е сила уште у Монако дур играше праеше дар-мар , ама од ка дојде у Италија не беше нешто нај нај се додека не се уклопи целоцно и конечно еве го да не го урочим супер е нема што!!! Уште нешто Бориело МОРА да го откупимо зошто ваков напаѓач одаааамна смо немале последните беа Батистута и Монтела после нив другото беше .... И пресреќен сум по победава над Милан и со фактот дека немамо изгубено дерби :) поздрав РОМАНИСТИ и уживајте у победава !!!!!!!!!!!

ДА бидиме реални Бориело беше чотка , ама срека го погоди топката па гол даде ... ОДБРАНАТА беше клучна на овај меч , секоја чест за Хуан. Адриано е тромав ама барен ко ке примеше топка знаед дека нема шанси да ја изгуби или фаул или подаваше.

Рома не прими гол ? чудо е ова! абе Честито Победата :)

мило ми е што се врати оптимизмот и кај играчите и кај фановите. сега читам изјави на кандела,бониек и сите имаат пофални зборови за менез. кандела вели дека менез го потсеќа на џоркаеф и дека рома може да атакува на скудетото. од другите новости можно е да заминат окака и баптиста и со тие пари да се земе бехрами нешто што мене лично не ме радува, бидејки со тие пари можеме да земеме некој подобар а не екс-лациалец. а во врска со продажбата се зборува дека американците се во на прво место но дека ништо не е сигурно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom