jovanovski
Motherfucker Jones
или игнорираат:back::classic:И тоа долго време ке те трпат... :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
или игнорираат:back::classic:И тоа долго време ке те трпат... :helou:
или игнорираат:back::classic:
само себе убијал го цитирав снајдерМн. Јасно ... сам себе го убиел![]()
Матер да им споебам на овие лацио.Не знам како можат да се радуваат кога губи нивниот тим без разлика дали тоа би ја зафркнало на Рома или не...Не знам што да речам или се глупи или имаат комплекс од Рома.Нека им служи на чест се надеваме дека во некоја од следните 2 утакмици Интер ќе направи кикс иако веќе тоа е само во рамки на теорија.
:pos2::pos2::pos2::pos2:Матер да им споебам на овие лацио.Не знам како можат да се радуваат кога губи нивниот тим без разлика дали тоа би ја зафркнало на Рома или не...Не знам што да речам или се глупи или имаат комплекс од Рома.Нека им служи на чест се надеваме дека во некоја од следните 2 утакмици Интер ќе направи кикс иако веќе тоа е само во рамки на теорија.
Кажи ми, да беше обратна ситуацијата - Лацио да се бореше за титула со Интер, а Рома да не се бореше за ништо, немаше исто да реагираат навивачите на Рома и да бараат пораз од Интер?
уште повеќе ако самиот пораз му штети на тимот на "навивачот"...
Не е прашање само опстанокот.Кажи ми кој нормален играч би се борел во иднина за некој тим и би играл со срце ако на секоја негова одлична одбрана биде исвиркуван од сопствените навивачи.Во прашање е атмосферата во тимот која сериозно ќе биде нарушена после ваквите настани.Очекувам Муслера,Коларов и уште неколку одлични фудбалери да го напуштат лацио летово.Како тоа му штети ај објасни ми? нема Лацио да игра у серија а ? или пак им требаат бодовите можда? :pos2:
Не е прашање само опстанокот.Кажи ми кој нормален играч би се борел во иднина за некој тим и би играл со срце ако на секоја негова одлична одбрана биде исвиркуван од сопствените навивачи.Во прашање е атмосферата во тимот која сериозно ќе биде нарушена после ваквите настани.Очекувам Муслера,Коларов и уште неколку одлични фудбалери да го напуштат лацио летово.
Иначе Романисти јас воопшто не се разочарав од поразов напротив сум горд што сум навивач на Рома