Фан Клуб: Рома

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
честитки Џалороси!
нажалост не бев во можност да гледам, само знам дека било драма(така ми кажаа)
ај да најдам од торент, ако најдам и да видам дешавки :tv:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
вечер 2 во 2 другари, не се надевајте ништо на оваа утакмица... се насмевнува Сериа Б на Лацио :)

K

KomitaMKD

Гостин
Матер да им споебам на овие лацио.Не знам како можат да се радуваат кога губи нивниот тим без разлика дали тоа би ја зафркнало на Рома или не...Не знам што да речам или се глупи или имаат комплекс од Рома.Нека им служи на чест се надеваме дека во некоја од следните 2 утакмици Интер ќе направи кикс иако веќе тоа е само во рамки на теорија.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.161
Поени од реакции
6.024
Матер да им споебам на овие лацио.Не знам како можат да се радуваат кога губи нивниот тим без разлика дали тоа би ја зафркнало на Рома или не...Не знам што да речам или се глупи или имаат комплекс од Рома.Нека им служи на чест се надеваме дека во некоја од следните 2 утакмици Интер ќе направи кикс иако веќе тоа е само во рамки на теорија.
Кажи ми, да беше обратна ситуацијата - Лацио да се бореше за титула со Интер, а Рома да не се бореше за ништо, немаше исто да реагираат навивачите на Рома и да бараат пораз од Интер?

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
:pos2::pos2::pos2::pos2:
брат уживај си тоа ти се вика лузерски (ретардиран) клуб ова ти е нешто слично како некој да ти го сече к*рот а ти да се радуваш:nesvest:
мило ми е што сум фан на Рома

DVX

Член од
22 мај 2009
Мислења
85
Поени од реакции
5
Кажи ми, да беше обратна ситуацијата - Лацио да се бореше за титула со Интер, а Рома да не се бореше за ништо, немаше исто да реагираат навивачите на Рома и да бараат пораз од Интер?

Или ментално заостанат или тежок мазохист или пак едноставно невиден КОМПЛЕКСАШ може да се радува на пораз на својот тим на штета на ривал, уште повеќе ако самиот пораз му штети на тимот на "навивачот"...
Мое мислење е дека во овој случај е три во едно и кога го побарав вистинскиот збор во речник за горенаведената дефиниција (т.е. комбинација), ми искочи зборот ЛАЦИАЛЕ.

ПС:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.161
Поени од реакции
6.024
Хахаха, ми реплицираш, а уствари не ми одговараш на прашањето... Што е, се срамиш од одговорот? А верувам дека го знаеш...

DVX

Член од
22 мај 2009
Мислења
85
Поени од реакции
5
Па ти да беше малце паметен (а не те обвинувам што не си, ипак си Лациале) ќе сфатеше дека одговорот е НЕ.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
уште повеќе ако самиот пораз му штети на тимот на "навивачот"...
Како тоа му штети ај објасни ми? нема Лацио да игра у серија а ? или пак им требаат бодовите можда? :pos2:

K

KomitaMKD

Гостин
Како тоа му штети ај објасни ми? нема Лацио да игра у серија а ? или пак им требаат бодовите можда? :pos2:
Не е прашање само опстанокот.Кажи ми кој нормален играч би се борел во иднина за некој тим и би играл со срце ако на секоја негова одлична одбрана биде исвиркуван од сопствените навивачи.Во прашање е атмосферата во тимот која сериозно ќе биде нарушена после ваквите настани.Очекувам Муслера,Коларов и уште неколку одлични фудбалери да го напуштат лацио летово.

Иначе Романисти јас воопшто не се разочарав од поразов напротив сум горд што сум навивач на Рома

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
abe luge, sea go citam sostavov na italija za svetsko, i ne go gleam nigde De Rossi, so e rabotava, povreden da ne e neso, pa i povreden da e ke izigra bolje od gatuzo, Se izgubi lipi, gotov e

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Не е прашање само опстанокот.Кажи ми кој нормален играч би се борел во иднина за некој тим и би играл со срце ако на секоја негова одлична одбрана биде исвиркуван од сопствените навивачи.Во прашање е атмосферата во тимот која сериозно ќе биде нарушена после ваквите настани.Очекувам Муслера,Коларов и уште неколку одлични фудбалери да го напуштат лацио летово.

Иначе Романисти јас воопшто не се разочарав од поразов напротив сум горд што сум навивач на Рома
не претерувај и ти сега ... со кој памет очекуваа рома помош од лацио после гестот на тоти ( за кој уште се чудам како помина со толку симболична казна ) ... задоцнети беа патетичните изјави на де роси и компанија кога пред само недела дена ги исмејуваа лацио.
и верувај уште не е готово тука интер не е интер ако не си ја искомплицира работата до максимум .... без разлика на се рома покажа дека заслужува да биде шампион секоја чест (колку и да ги мразам кочо (тоти) и де роси (фифи).

Kajgana Shop

На врв Bottom