jovanovski
Motherfucker Jones
- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 3.789
- Поени од реакции
- 1.294
или игнорираат:back::classic:И тоа долго време ке те трпат... :helou:
или игнорираат:back::classic:И тоа долго време ке те трпат... :helou:
Мн. Јасно ... сам себе го убиелили игнорираат:back::classic:
само себе убијал го цитирав снајдерМн. Јасно ... сам себе го убиел
Кажи ми, да беше обратна ситуацијата - Лацио да се бореше за титула со Интер, а Рома да не се бореше за ништо, немаше исто да реагираат навивачите на Рома и да бараат пораз од Интер?Матер да им споебам на овие лацио.Не знам како можат да се радуваат кога губи нивниот тим без разлика дали тоа би ја зафркнало на Рома или не...Не знам што да речам или се глупи или имаат комплекс од Рома.Нека им служи на чест се надеваме дека во некоја од следните 2 утакмици Интер ќе направи кикс иако веќе тоа е само во рамки на теорија.
:pos2::pos2::pos2::pos2:Матер да им споебам на овие лацио.Не знам како можат да се радуваат кога губи нивниот тим без разлика дали тоа би ја зафркнало на Рома или не...Не знам што да речам или се глупи или имаат комплекс од Рома.Нека им служи на чест се надеваме дека во некоја од следните 2 утакмици Интер ќе направи кикс иако веќе тоа е само во рамки на теорија.
Кажи ми, да беше обратна ситуацијата - Лацио да се бореше за титула со Интер, а Рома да не се бореше за ништо, немаше исто да реагираат навивачите на Рома и да бараат пораз од Интер?
Како тоа му штети ај објасни ми? нема Лацио да игра у серија а ? или пак им требаат бодовите можда? :pos2:уште повеќе ако самиот пораз му штети на тимот на "навивачот"...
Не е прашање само опстанокот.Кажи ми кој нормален играч би се борел во иднина за некој тим и би играл со срце ако на секоја негова одлична одбрана биде исвиркуван од сопствените навивачи.Во прашање е атмосферата во тимот која сериозно ќе биде нарушена после ваквите настани.Очекувам Муслера,Коларов и уште неколку одлични фудбалери да го напуштат лацио летово.Како тоа му штети ај објасни ми? нема Лацио да игра у серија а ? или пак им требаат бодовите можда? :pos2:
не претерувај и ти сега ... со кој памет очекуваа рома помош од лацио после гестот на тоти ( за кој уште се чудам како помина со толку симболична казна ) ... задоцнети беа патетичните изјави на де роси и компанија кога пред само недела дена ги исмејуваа лацио.Не е прашање само опстанокот.Кажи ми кој нормален играч би се борел во иднина за некој тим и би играл со срце ако на секоја негова одлична одбрана биде исвиркуван од сопствените навивачи.Во прашање е атмосферата во тимот која сериозно ќе биде нарушена после ваквите настани.Очекувам Муслера,Коларов и уште неколку одлични фудбалери да го напуштат лацио летово.
Иначе Романисти јас воопшто не се разочарав од поразов напротив сум горд што сум навивач на Рома