Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Кажете ми каков е скорот одкога дојде Раниери?

леле партали правеме бе и со втор тим :) сериозно многу ми е драга победата особено што ја освоивме без Тоти,Вучиниќ и Тони значи сме тим кој може да се ослони и на резервите и помладите играчи кога играме со послаби екипи или кога имаме многу повредени... тоа го сакам кај Рома

е сега со Фиорентина по некоја логика време и тие да победат и ние да изгубиме ама... ќе видиме Форца Рома

е сега со Фиорентина по некоја логика време и тие да победат и ние да изгубиме ама... ќе видиме Форца Рома

да, секад е така, они се тапа ние топ у последно време, кога тогаш мора да прекине ова... затоа реми би било супер, ако веќе можат да тепаат уште боље :tv:

исто ко вечерва, Јуве не смее да си дозволи ништо помалце од 3 бода...

Pupone и Baze не бидете песимисти за со Фиорентина, мислам дека нема потреба за тоа барем поради тоа што сепак за тој натпревар ќе ги имаме Тоти и Вучинич.
А за денес сум стварно пријатно изненаден иако бев на почеток разочаран поради немањето на добар напаѓач за овој натпревар сепак Окака ме демантираше и му благодарам за тоа. Честики за оваа победа, честитки и за голот на Рисе, и честитки нормално за Окака кој со овој погодок си обезбеди статус на херој.
Карло Зампа

Незнам зошто толку се раководите по тоа серија мора да се прекине. Јас мислам дека ќе извадиме победа и со Фиорентина. Колку и да е невозможно пак стојам со оптимистички став позади Рома.

Голот на Окака ме израдува многу. Многу добар и атрактивен гол. :)

Forza Roma!:рома3:

Pupone и Baze не бидете песимисти за со Фиорентина, мислам дека нема потреба за тоа барем поради тоа што сепак за тој натпревар ќе ги имаме Тоти и Вучинич.
А за денес сум стварно пријатно изненаден иако бев на почеток разочаран поради немањето на добар напаѓач за овој натпревар сепак Окака ме демантираше и му благодарам за тоа. Честики за оваа победа, честитки и за голот на Рисе, и честитки нормално за Окака кој со овој погодок си обезбеди статус на херој.
Карло Зампа
остај го баже роден песимист е:baeh: (без навреда брат :)) исто како со јуве очекувам 3 бода и од фиренца :) поздрав:helou:

TIM CUP 2009/2010
Semifinale andata AS ROMA-UDINESE CALCIO
giovedì 4 febbraio 2010 ore 21.00
Stadio Olimpico di Roma

Arbitro : sig. Bergonzi

Andreolli
Baptista
Brighi
Burdisso
Cassetti
Cicinho
Cerci
De Rossi
Faty
Juan
Lobont
Marangon
Menez
Mexes
Motta
Perrotta
Pizarro
Riise
Taddei
Totti
Vucinic

играчиве за вечерашниот натпревар се вие се надеваме на победа нели? :helou:

само победа ништо друго :) менез-вучинич напаѓачи а тоти ќе одмара за фиорентина (според мене:tv:)

па ли со Интер у финале?

последнава деценија по 5-6 пут ќе играме...

TIM CUP 2009/2010
Semifinale andata AS ROMA-UDINESE CALCIO
giovedì 4 febbraio 2010 ore 21.00
Stadio Olimpico di Roma

Arbitro : sig. Bergonzi

Andreolli
Baptista
Brighi
Burdisso
Cassetti
Cicinho
Cerci
De Rossi
Faty
Juan
Lobont
Marangon
Menez
Mexes
Motta
Perrotta
Pizarro
Riise
Taddei
Totti
Vucinic

играчиве за вечерашниот натпревар се вие се надеваме на победа нели? :helou:
САмо мала поправка за утрешниот натпревар се, се игра утре, а денес играат само Интер-Фиорентина, солидно изгледа составот.

па ли со Интер у финале?

последнава деценија по 5-6 пут ќе играме...
Ако помине Интер и ако помине Рома, тогаш ќе се игра по 5 пат, инаку меѓусебен скор до сега 2-2.

САмо мала поправка за утрешниот натпревар се, се игра утре, а денес играат само Интер-Фиорентина, солидно изгледа составот.

Ако помине Интер и ако помине Рома, тогаш ќе се игра по 5 пат, инаку меѓусебен скор до сега 2-2.
мислев дека се денеска од после видов :kesa:

Ајде, ајде вечер! :vozbud::vozbud::vozbud:

Солиден состав, очекувам победа. :)

Forza Roma! :рома3:

2-0 солидна партија...

по се изгледа ова ќе биде реванш финале со Интер...

Задоволен сум од резултатот, односно од предноста што ја стекнавме во овој прв полуфинален натпревар. 2-0, мислам дека имаме добар капитал за во финале.
Реваншот само да се изигра смирено и рутински и нормално да гледаме Финале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom