Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурен сум дека ке завршите пред Милна и Фиорентина, тоа значи на 3тата позиција. А ова со Раниери официјално ли е тренер на Рома или само се шпекулира дека ке биде? Ако биде тој тренер ништо нема да направите да губите 1-0, ке чувите резултат ке се браните таква е тактиката на Раниери.
Тој е само за клуб за опстанот, да го изборе за во опстанок, да не отпага а на Рома не и е потребно тоа, хм ке видиме.

Сигурен сум дека ке завршите пред Милна и Фиорентина, тоа значи на 3тата позиција. А ова со Раниери официјално ли е тренер на Рома или само се шпекулира дека ке биде? Ако биде тој тренер ништо нема да направите да губите 1-0, ке чувите резултат ке се браните таква е тактиката на Раниери.
Тој е само за клуб за опстанот, да го изборе за во опстанок, да не отпага а на Рома не и е потребно тоа, хм ке видиме.
Официјално е тоа за Раниери.

Што лупаш па ти глупости? Кој го опраи Челзи? сите под негова капа дојдоа, па Мурињо ги начека како на тацна... а цело ова се става под сенка затоа што тогаш и Абрамович дојде па тешко кој го запамети како добар тренер.

Добар потег на Рома, со среќа нека Ви е.

Што лупаш па ти глупости? Кој го опраи Челзи? сите под негова капа дојдоа, па Мурињо ги начека како на тацна... а цело ова се става под сенка затоа што тогаш и Абрамович дојде па тешко кој го запамети како добар тренер.

Добар потег на Рома, со среќа нека Ви е.
Беше тој, му падна мозок изгледа од кога дојде во Јувентус. Како и да е сепак подобар избор од Спалети, и ке видиме сека кај ке стигнете. Трето место не ви бега.
Раниери направи играчи а не цел тим, Лампард и Тери тој ги повика во составот тој ги донесе и ги направи светски играчи. Браво за тој потег.

Значи изборот е Раниери. Па добро да не го оцрнуваме уште одма човекот, сепак заслужува шанса. Досегашна позитивна работа за него според мене е тоа што е Романиста и се надевам дека ќе се однесува така. Ми преостанува да му посакам добар почеток и се најдобро.

Значи изборот е Раниери. Па добро да не го оцрнуваме уште одма човекот, сепак заслужува шанса. Досегашна позитивна работа за него според мене е тоа што е Романиста и се надевам дека ќе се однесува така. Ми преостанува да му посакам добар почеток и се најдобро.

и јас само во тоа гледам позитивна работа што е роден во Рим има играно за Рома и знае какви се навивачите и дека е должен да не ги разочара како нивни сограѓанин, плус тоа нов тренер,нова тактика од кај знаеме можеби овој потег добро ќе влијае врз играчите па ќе започнат да победуваат во калчото, ќе видиме времето ќе покаже:toe:

Xfire не трескај жити се те молам!Какви работи кажа те молам одма да се едуцираш пред да треснеш уште нешто!

Xfire не трескај жити се те молам!Какви работи кажа те молам одма да се едуцираш пред да треснеш уште нешто!

зошто бе??? ги кажа само позитивните работи кај Раниери, или тебе пак те заболе тоа што кажа дека Рома ќе заврши трето место односно пред Фиорентина, епа сега ако мислиш така ќе ти дадам одговор и на тоа: без лутење но Рома според мене има поквалитетен состав од Фиорентина и нормално мислам дека ќе заврши пред Фиорентина на табелата, факт е дека кога ги дадоа коефициентите за тоа кој би бил првак на Италија Фиорентина имаше далеку поголем коефициент од Рома:smir: не го сваќај ова како провокација и мислам дека треба да се сложиш со тоа што го кажав:smir:

Последните реченици на Спалети од неговото интервју:
Spalletti :
Un messaggio ai tifosi?
“Un messaggio carico di affetto. Mi porterò sempre dentro l’inno cantato dai tifosi allo stadio, simbolo dell’amore dei tifosi per la loro squadra. E io sarò lì a cantarlo sempre”.
Бравос Спалети, Голем карактер... Се најдобро понатаму.

Daj boze da gi zaebeme fiorentina i milam pa pred niv da zavrsime.Za Ranieri,covekot e iskusen i ke si ja brka svojata rabota:salut:

Последните реченици на Спалети од неговото интервју:
Spalletti :
Un messaggio ai tifosi?
“Un messaggio carico di affetto. Mi porterò sempre dentro l’inno cantato dai tifosi allo stadio, simbolo dell’amore dei tifosi per la loro squadra. E io sarò lì a cantarlo sempre”.
Бравос Спалети, Голем карактер... Се најдобро понатаму.

секоја чест за Спалети се гледа дека е добра личност и дека многу се приврзал со клубот и навивачите за овие 4год. е сега доколку Рикардо ја продолжи мизеријата во Милан мислам дека Спалети во блиска иднина ќе биде нов тренер на росоњерите-тоа е мое мислење:toe:

секоја чест за Спалети се гледа дека е добра личност и дека многу се приврзал со клубот и навивачите за овие 4год. е сега доколку Рикардо ја продолжи мизеријата во Милан мислам дека Спалети во блиска иднина ќе биде нов тренер на росоњерите-тоа е мое мислење:toe:
Ќе видиме тука е и Зенит кој беше заинтересиран за него.

Момци јака ви душа со Раниери, мене ми скрати 5 години од животот. Се надевам дека ќе му "легне" Рома.:smir:

Момци јака ви душа со Раниери, мене ми скрати 5 години од животот. Се надевам дека ќе му "легне" Рома.:smir:
Не знам што толку вие фановите на Јувентус лошо видовте од Раниери, можеби очекувавте титула изминатата сезона, но реално гледано ланската сезона за разлика од оваа Јувентус немаше некој посебен играчки фонд, сепак со Раниери Јуве беше веднаш зад Интер на второто место.

Ќе повторам дека не треба да се заборави и успехот кој го направи со Челзи со пласманот во лигата на шампиони, уште пред Абрамович да инвестира ви клубот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom