Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ја даваат ама нешто ме буни на Телма ја најавуваа за во 19 часот, а натпреварот изгледа е од 18 часот. Ај ќе видиме што ќе биде.

Може они се грешка, зошто гледам и на www.rezultati.com од 18 часот ја најавуваат.
Ќе ја даваат снимка на телма од 19:00, ваљда нема да им ни 15 минути полувреме туку дирекно ќе си почне за да ја фатат и Фиорентина - Палерно од 20:45. Значи би требало да заврши негде 20:35. :)

Ќе ја даваат снимка на телма од 19:00, ваљда нема да им ни 15 минути полувреме туку дирекно ќе си почне за да ја фатат и Фиорентина - Палерно од 20:45. Значи би требало да заврши негде 20:35. :)
Дали лошо сфатив или Телма сака Фиорентина - Палермо да ја дава во живо, а Рома - Јувентус снимка?

Дали лошо сфатив или Телма сака Фиорентина - Палермо да ја дава во живо, а Рома - Јувентус снимка?

абе Рома и Јуве ќе ги дават ама со задоцнување значи преносот ќе почне од 19:00 а веќе едно полувреме ќе биде завршено, значи цело време ќе гледаме реприза, мора да ја гледаме на интернет:toe:

КОј сака кај мене дома на сателитската ќе ја гледаме и ќе си уживаме во победата над Јувентус .

Ако има кандидати нека звонат иначе Телма се за греови не им одговарал терминот коко може тоа.
Стварно очекувам победа ништо друго со среќа вечер.

КОј сака кај мене дома на сателитската ќе ја гледаме и ќе си уживаме во победата над Јувентус .

Ако има кандидати нека звонат иначе Телма се за греови не им одговарал терминот коко може тоа.
Стварно очекувам победа ништо друго со среќа вечер.

Јоцка прави кафе ја палам колата и доаѓам :)
јас да ти кажам сум задоволен и со нерешено:toe:

лелеле прва постава третиот голман на Рома Хулио С. па кај е Артур??? цццц
еве ја формацијата Julio Sergio; Cassetti, Mexes, Burdisso, Riise; Taddei, De Rossi, Pizarro; Perrotta; Menez, Totti па ни Мота го нема ни Хуан ниту Вучиниќ а ги има во резервите што прави овој Спалети??

Лелелее Де Роси..боооомбааааааааааа....браво!!!

на две утакмици примивме шест гола одбраната катастрофа, Спалети ја незнам што му е филмо Касети игра а Мота не, Касети е најголем клапуш и зошто го пушти тој Тадеи кога ништо не направи а Черчи кога влезе игравме подобро, кога ќе се врати Хуан подобро ќе биде, Менез е добар но за жал не ги има квалитетите на Диего ајде од другото коло очекувам да се консолидираме и да почнеме да победуваме

Ништо катастрофа ни игра ни формација ни играчи ни мотив Јуве не истресе дома и може да се збогуваме од титулата Спалети оди си веќе еднаш не уништи .

Разочаран сум многу никој не се бореше.

ПА што знам што да ви кажам освен тоа дека имаме 100% учинок, во минатата сезона имавме 1 бод барем од 2 кола, сега ниеден:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom