Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Леле, леле. Мераци. Синоќе кога барав резултати на телетекс не ми се веруваше што гледам. :icon_lol:
Значи сепак се кобни гостувањата на Олимпико. Одлични голови, Тоти 3 парчиња, многу ми се свиѓаше голот на Ризе, баш ко што му доликува на него. Ај нека ни е честита победата.
Forza Roma! :рома3:

Извлечени сме во Групата Е
1.AS ROMA
2.FC BASEL
3.FULHAM
4.CSKA SOFIA

Според мене лесна група, за разлика од некои други. Очекувам пласман во 1/8 финалето.

Според мене лесна група, за разлика од некои други. Очекувам пласман во 1/8 финалето.
Дефинитивно очекувам пласман понатаму, мислам дека сме најквалитетна екипа од сите други во групата и мислам дека ќе нема проблеми да се обезбеди првото место.

Фулам се најопасни тука, али мислам дека и нив ќе ги средиме :)

За вчерашната игра немам коментар само вака да не посака и со Јувентус ќе биде весело немора 7 нека биде и 1 само да тепаме нели?
За групата воУефа многу лесна мислам дека ЦСКА ќе чапа 7 а Фулам и Базел по 3-4 зависи како ќе ни се игра браво секоја чест за мајсторите особено Тоти кој игра како сега да му почнува кариерата. МАЈСТОРРРРРРР!!!!!!!

FORZZZZAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

ЦСКА Софија yesssss, па тоа е многу блиску може да се оди, групата не ја коментирам 100% ја минуваме е сега ќе гледам да ги натерам мојте да ме пуштат во Софија да ја гледам Рома:vozbud::vozbud:

ЦСКА Софија yesssss, па тоа е многу блиску може да се оди, групата не ја коментирам 100% ја минуваме е сега ќе гледам да ги натерам мојте да ме пуштат во Софија да ја гледам Рома:vozbud::vozbud:

мора да се искористи ова,јуве да играа со ЦСКА Софија ќе идев пешки до Софија:)

мора да се искористи ова,јуве да играа со ЦСКА Софија ќе идев пешки до Софија:)

би требало да идам само незнам колку од прилика би потрошил мислам дека повеќе 150 евра нема да ми требаат:toe:

би требало да идам само незнам колку од прилика би потрошил мислам дека повеќе 150 евра нема да ми требаат:toe:
Toлку, може и помалце, за концерт на Iron Maiden во Софија се на се беше под 5000 денари, т.е. накај 3000 и помалце, не ми текиња баш .
150 евра е многу т.е. . . . премногу :) .

Toлку, може и помалце, за концерт на Iron Maiden во Софија се на се беше под 5000 денари, т.е. накај 3000 и помалце, не ми текиња баш .
150 евра е многу т.е. . . . премногу :) .

не знам дали ќе има организирано нешто или се ќе треба сам да си направам виза,карта за на стадион, превоз....знам Барса кога играше со Левски имаше организирано и од Македонија исто и Рома кога гостуваше во Белград со Ѕвезда

Како и да е, и со организирана тура од тука, и без, помалце од 150 евра ке те фати, ти гарантирам . Максимум ако потрошиш 100 евра, мада ја и со помалце би поминал :D .

Како и да е, и со организирана тура од тука, и без, помалце од 150 евра ке те фати, ти гарантирам . Максимум ако потрошиш 100 евра, мада ја и со помалце би поминал :D .

епа само уште мојте да ги убедам, нека пише некој од Рома навивачите на кој му се оди па можеби нешто ќе договориме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom