Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ако имате сателитска ќе ги има на Хотбирд на Рете 4 каналот слободен канал ја на тоа ќе ги гледам и мислам дека ќе пука петарда нели!!!!!!!!! Ќе има ли некој нов играч ајде нека зимаат некој иако Спалети вели дека е задоволен од играчите шо ги има и дека се многу јака екипа ако вика он тогаш така е:toe:
Блазе тебе што имаш сателитска. Ќе уживаш:tv:.

официјалниот состав на Рома за дуелот со Кошице:

ROMA (4-2-3-1): Artur; Motta, Mexes, Cassetti, Riise; De Rossi, Pizarro; Cerci, Menez, Guberti; Totti

ајде Рома изиграјте добро и помалку од три гола не признавам :)

еве линкови за нас оние кои немаме сателитска

http://atdhe.net/8860/watch-roma-vs-kosice

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=47295&part=sports

уживајте во овие стримови доколку можете :toe:

пс колку ми е криво што не играме ЛШ :(

само што почна натпреваро Тоти гол браво мајстореее

веќе има петарда:vozbud::vozbud::vozbud: Тоти,Менез,Губерти и Черчи играат изнвонредно

2Тоти по еден Губерти,Черчи и Менез:vozbud::vozbud:

лелелеле примаа гол овај Артур кај гледа ја не знам СЛЕПАЦ

Браво добра игра,Тоти ѕвер,со такво темпо ако продолжи тој ке ве извлече таа сезона за влез во ЛШ:smir:Напред мора да освоете Европска лига/Уефа Куп:smir:

7-1 моментално Тоти хет трик последниот беше одличен гол

не ги видов само првите два гола на Тоти ако може некој да ми го овозможи тоа

не ги видов само првите два гола на Тоти ако може некој да ми го овозможи тоа
Повели
Е сега честитки за прекрасната игра вечерва и големата победа.
Оваква игра да се прикаже и против Јувентус и јас мислам дека ќе немаме проблеми. Изгледа реванш натпреварите за Рома се поинтересни одколку првите натпревари. Само уште ова:
C_3_Media_866930_immagine.jpg

uuuuuuuuuu gi zgazivme kosince samo taka da prodolzime na red se juve:vozbud:

е сега со Јуве ќе биде многу тешко, ме теши тоа што се вратија Хуан и Вучиниќ со ова ќе ја видиме Рома во вистинско светло, конечно Мексес и Хуан заедно во одбраната на Рома а Тоти и Вучиниќ во нападот со подршка од Менез

Браво добра игра,Тоти ѕвер,со такво темпо ако продолжи тој ке ве извлече таа сезона за влез во ЛШ:smir:Напред мора да освоете Европска лига/Уефа Куп:smir:
Изгледа и Тоти е солиден и многу мудар, ист е како Бонера од Милан.

Честито победа од 7-1 над Кошице.

Изгледа и Тоти е солиден и многу мудар, ист е како Бонера од Милан.

Честито победа од 7-1 над Кошице.

Тоти кога играше фудбал и се прославуваше во дресот на Рома и Италијанската репрезентација и уште колку ке се прославува,Балотели уште бил детенце,Милито скапнувал во 2 лиги,во тимови како Џенова,Сарагоса,Рејсинг Клуб:tapp:,:helou:

доста мудро нели:pos2::pos2:Се надеваме дека вака ке биде и против Јувентус:helou:

Еве ги сите голови од вчерашниот натпревар :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom