Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки не гледате ли дека тимов тоне се повеќе и повеќе за вчера немам зборови срамота пак да водиш и пак кикс па шо е тоа веќе многу ќе биде тешко да се надмине ваа криза и за Спалети мое лично мислење е дека веќе треба да се смени човекот ја игра истата тактика од кога е дојден во Рома ја не знам никој ли не гледа има и помошници зошто никој не менува ништо .

Ја сум за смена на Спалети а вие не знам ?????Вака ако се продожи тешко нас со Јуве искрено сакам да ги посереме да лапнат 3 или 4 . ама првен да се минат Кошице .:helou:

тимот тоне бидејќи има многу повредени а тоа ја нарушува и концепцијата на Спалети, па мора Рисе да игра централен или Касети лев бек, јас би му дал шанса на Спалети да ја заврши сезоната

Е сега малку добри вести: Вучиниќ започнал да тренира и можно е да го видиме уште на дуелот со Кошице, Перота можеби не со Кошице ама за дуелот со Јуве ќе биде фит, Дони исто започнал да тренира(фала богу) не можам веќе да го гледам Артур, бразилците Сисињо,Хуан и Баптиста тренирале посебно, но мислам дека Баптиста не е повреден туку го спремаат за трансфер се зборува и за позајмица варијанта која не ја посакувам поарно да остане или да му земат ќеш, уште да споменам дека Андреоли се повреди на дуелот со Џенова но тоа и не е важно бидејќи и тој ќе си оди(се надевам само на позајмица) да споменам дека и Бриги здобил ситна повреда :(

започнувам да бидам голем оптимист за дуелот со Јуве зошто???
во недела очекувам Спалети да ја користи истата формација(4-2-3-1) која ја користи, но сега ги има вистинските играчи за таа формација, мислам на Перота и Вучиниќ вака би изгледало тоа

.................................................Артур.....................................................

Мота.....................Мексес............................Бурдисо.......................Рисе

.................................Пизаро.........................Де Роси...............................

Тадеи/Менез.............................Перота......................................Вучиниќ

...................................................Тоти........................................................

пишав Тадеи или Менез но подобро би било Тадеи да игра бидејќи си ја знеа убаво улогата на таа позиција и би бил покорисен, Перота кога игра позади Тоти е нешто што највеќе го мразев но воочив дека донесува одлични резултати, се сечавате последните 3-4 кола минатат сезона кога се врати Перота во почетниот тим во секое коло до крајот даде по еден гол, а истото важи и за Тоти

очекувам подобра игра од Де Роси во последно време некако не ми игра како што треба, сака да го има насекаде и на секоја позиција посебно во офанзива но со тоа ја занемарува својата позиција и ја ослабнува средината на Рома, тоа се случува посебно на ваквите натпревари со не толку силните противници, но ќе забележите на натпреварот со Јуве ќе си се држи на својата позиција па можеби и подефанзивно и ќе прикаже одлична игра:helou:

Дечки кој од вас е послободен и сака да постира на фан клуб сајтот, јас сум многу слаб со време и не можам да го освежувам нонстоп. Пишете по ПП кој е заинтересиран

Само колку информација, знам дека е од Goal.com меѓутоа тоа е дел од интервјуто што го има направено Corriere dello Sport.
http://goal.com/en/news/10/italy/20...-to-buy-roma-pharmaceutical-magnate-francesco
Понатаму немам што да коментирам, го видовме ова безброј пати и видовме како завршува, ќе го поминеме и ова.

Неколку слики од денешниот тренинг во Тригориа, на прв поглед изгледа дека има добра атмосфера, а штом Де Роси е насмеан тогаш се е јасно.
C_3_Media_865158_immagine.jpg

C_3_Media_865159_immagine.jpg

C_3_Media_865164_immagine.jpg

C_3_Media_865180_immagine.jpg

Многу наострени навиваќиве на Јувентус дека сигурно ќе тепале ја им викам нема грешка има да го јадете во недела крекам се воа ноа само да не не изневерат Рома мора веќе еднаш да се тргне како што треба морааааааааааааааааааааааааа.

Со среќа !!!!!!!!!!!!!!!!1:vozbud::vozbud::vozbud:

ajde roma sea go gazime juventus
i oni toa si znaat ama ne priznavaat

Дечки кој од вас е послободен и сака да постира на фан клуб сајтот, јас сум многу слаб со време и не можам да го освежувам нонстоп. Пишете по ПП кој е заинтересиран
lionlef neznam koja smena ke bidam na uciliste ako sum 1 ke mozam ako sum 2 nema da mozam sepak ne mora 1 sam da ja raboti mozeme 2 ili maximum 3 aj kazete da se dogovorime

имам слушнато за него некои добри работи мислам дека игра во средниот ред незнам точно:toe: а што се случи со лука тони ќе биде нешто?
Добредојде в140:):рома:

wbuic3.png

Aјде вечер реванш дуелот помеѓу Рома - Кошице од Уефа Европската Лига.
Се надевам дека ќе прикажеме добра игра изразена со многу голови, и која ќе служи како загревање на мечот против Јувентус кој не очекува во Недела.
А и патем Добредојде за v140 :helou:

Листата на играчи за вечер
1 ANTUNES
2 ARTUR
3 BERTAGNOLI
4 CASSETTI
5 CERCI
6 DE ROSSI
7 ESPOSITO
8 FATY
9 FRASCA
10 GRECO
11 GUBERTI
12 JUAN
13 MENEZ
14 MEXES
15 MOTTA
16 PIZARRO
17 RIISE
18 TADDEI
19 TONETTO
20 TOTTI
21 VUCINIC

wbuic3.png

Aјде вечер реванш дуелот помеѓу Рома - Кошице од Уефа Европската Лига.
Се надевам дека ќе прикажеме добра игра изразена со многу голови, и која ќе служи како загревање на мечот против Јувентус кој не очекува во Недела.
А и патем Добредојде за v140 :helou:

Листата на играчи за вечер
1 ANTUNES
2 ARTUR
3 BERTAGNOLI
4 CASSETTI
5 CERCI
6 DE ROSSI
7 ESPOSITO
8 FATY
9 FRASCA
10 GRECO
11 GUBERTI
12 JUAN
13 MENEZ
14 MEXES
15 MOTTA
16 PIZARRO
17 RIISE
18 TADDEI
19 TONETTO
20 TOTTI
21 VUCINIC
со овој тим ако не победиме не го гледам натпреварот со јувентус :kesa:
ФОРЦА РОМА!:рома::рома::рома:
image.php

имам слушнато за него некои добри работи мислам дека игра во средниот ред незнам точно:toe: а што се случи со лука тони ќе биде нешто?
Добредојде в140:):рома:

Батаглиа е средишен дефанзивен играч (DMC) :), се сеќавам на него уште кога играше за Виљареал и мислам дека би можел да го замени Пизаро, кој од сезона во сезона игра се полошо.
За Тони изгледа ништо не правиме.

btw. Со среќа денес, нека се повтори Гент на гости :)

Да не има некоја најава за на телевизија да го даваат натпреварот? Канал 5, 5 Плус?
Или пак треба да се нервираме на стримови?
Како и да е, нека биде кобно гостувањето на Кошице ко што беше на Челзи и Гент. :)
Forza Roma.:рома3:

Да не има некоја најава за на телевизија да го даваат натпреварот? Канал 5, 5 Плус?
Или пак треба да се нервираме на стримови?
Како и да е, нека биде кобно гостувањето на Кошице ко што беше на Челзи и Гент. :)
Forza Roma.:рома3:
Брат ќе нема ништо на телевизија, мислам колку што знам јас ако има нешто одма демантирајте ме, инаку ке мора изгледа да се снаоѓаме по стримчиња.

Дечки ако имате сателитска ќе ги има на Хотбирд на Рете 4 каналот слободен канал ја на тоа ќе ги гледам и мислам дека ќе пука петарда нели!!!!!!!!! Ќе има ли некој нов играч ајде нека зимаат некој иако Спалети вели дека е задоволен од играчите шо ги има и дека се многу јака екипа ако вика он тогаш така е:toe:

Мој тип:
Рома - Кошице 4:0 :baeh:

btw. Го променив малку дизајнот на фан-клуб сајтот, се надевам ќе ви се допадне:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom