Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Нека почива во мир .
Еј Syn Благодарам што го спомна ова.
R.I.P.

francosensicorederoma.jpg

Едногодишнина од загубата на Франко Сенси

Добро ве најдов Римјани :wink: за Рома сум од кога знам за мене..
туку..ако ова се случи http://asromamk.atwebpages.com/?p=1 стварно добро би и дошло на рома:wink:
Аве Римјанину Добре Дојде!

Нека почива во мир најдобриот претседател во историјата на Рома, значи ја осетивме разликата како е кога веќе го нема Франко Сенси на кормилото на АС.Рома, сите знаеме неговата ќерка клубот го спушти на ниско ниво каде што не сме моќни да направиме едно асално засилуање за тоа и не ми се зборува

во чест на нашиот претседател

Pozz do site navivaci na roma od eden navivac na arsenal ;)(navivam za roma vo kalcoto) Neka pociva vo mir Sensi i se nadevam deka nema as roma da bide prodadena na nekoj ruski miljarder.

Добро ве најдов Римјани :wink: за Рома сум од кога знам за мене..
туку..ако ова се случи http://asromamk.atwebpages.com/?p=1 стварно добро би и дошло на рома:wink:

добре дојде во фан клуб Рома:smir:

вака сега да кажам, Мексес во никој случај не треба да го продадеме,како може еден Карваљо+14мил да ве залажат???
зошто би го продале??? знам дека мора да се продаде уште еден играч но Мексес во никој случај:nenene: финансиските проблеми може да ги лечиме со играчи како Баптиста,Бриги,Тадеи и Перота
за мене Мексес е еден од 5-те најдобри централни дефанзивци во светот плус тоа само што купив дрес на Мексес :)

Pozz do site navivaci na roma od eden navivac na arsenal ;)(navivam za roma vo kalcoto) Neka pociva vo mir Sensi i se nadevam deka nema as roma da bide prodadena na nekoj ruski miljarder.

убаво што имаме подршка од навивач на Арсенал :smir:

Abe pupone kazi kade ima dresovi od roma i jas da zemam eden :D. Ili go naraca ? A za sostavot da vi ostane kakov sto samo da zemete eden napagjac,klasicen napagjac a ne second striker ili krilo...

Abe pupone kazi kade ima dresovi od roma i jas da zemam eden :D. Ili go naraca ? A za sostavot da vi ostane kakov sto samo da zemete eden napagjac,klasicen napagjac a ne second striker ili krilo...

Дресот на Мексес ми е диркетно од Рим една моја школска беше во Рим и ми го купи(претходно и го порачав), додека имам дрес на Де Роси купен од Фан Шоп-Скопје

каков играч е потребен на Рома хмм, на овој состав да се додаде добар централен дефанзивец кој ќе биде замена за Мексес и Хуан но притоа да се задрши и Андреоли како 4-та опција, потоа во средината според тактиката на Спалети ни треба едно десно крило(офанзивно) кое во секој случај би било подобро од Тадеи и во напад како што кажа класичен шпиц што дава голови со глава и ги бцка пред голот:toe:

Агентот на Мексес вели дека нема ништо вистина во сето она што се пишува. И подобро да е така.

Пупоне, далеку е Мексес од топ 5 дефанзивци во светот. Доста добра понуда ви е Карваљо + 14 милиони. Карваљо е многу поискусен и многу добар дефанзивец, после враќањето од повреда доста добро се покажа...ме изненади малце. Не ме сфаќајте погрешно, Мексес е одличен играч, многу добар дефанзивец е, еден од подобрите дефанзивци во Италија е.:smir:

Инаку подобра опција ви е да го продадете Менез, тапа е дечкото, нема ни н од Зидан. :smir:

Рома утре игра пријателски натпревар против Ал Шабаб од Дубаи. Натпреварот ќе биде одигран во Дубаи. Ако малку релаксација за фудбалериве пред почетокот на сезоната. Инаку го гледам составот на Ал Шабаб го имаат Carlos Villanueva од Чиле, Renato од Бразил и имаат еден дечко од Бахреин кој се вика Hussain Ali Baba. Другите се сите од Обединетите Арапски Емирати.

Пупоне, далеку е Мексес од топ 5 дефанзивци во светот. Доста добра понуда ви е Карваљо + 14 милиони. Карваљо е многу поискусен и многу добар дефанзивец, после враќањето од повреда доста добро се покажа...ме изненади малце. Не ме сфаќајте погрешно, Мексес е одличен играч, многу добар дефанзивец е, еден од подобрите дефанзивци во Италија е.:smir:

Инаку подобра опција ви е да го продадете Менез, тапа е дечкото, нема ни н од Зидан. :smir:

за мене е во топ 5, можеби малку сум субјективен ама пази се ти што збориш "далеку е Мексес од топ 5 дефанзивци во светот" барем од Карваљо е подобар и тоа многу, пред Мексес би ги ставил Тери,Видич,Пујол и Фердинант:toe:
Менез првата сезона во Рома му беше лоша но сега на подготовките започна да ги покажува своите вистински квалитети и верувам дека ќе биде едно од пријатните изненадувања во сериа а како играч со најголем подем и затоа поарно би било да се продаде Баптиста,Бриги,Перота или Тадеи-од тие некој:toe:

Рома утре игра пријателски натпревар против Ал Шабаб од Дубаи. Натпреварот ќе биде одигран во Дубаи. Ако малку релаксација за фудбалериве пред почетокот на сезоната. Инаку го гледам составот на Ал Шабаб го имаат Carlos Villanueva од Чиле, Renato од Бразил и имаат еден дечко од Бахреин кој се вика Hussain Ali Baba. Другите се сите од Обединетите Арапски Емирати.

тоа ќе биде порелаксирана утакмица бидејќи на дваести играат со Кошице веројатно нема да има стрим како што беше случајот со дуелот со Гросето

Р.И.П нека почива во мир и се надевам дека ке успеете сезонава....одкога се деси трагедијава Рома почна да тоне а тој сигурне не сака да ве гледа вака зз и гуд лак

Најпрвин нека почива во мир најдобриот преседател на човекот целиот живот му беше Рома.

Иначе за Карваљо такви играчи смени со Мексес нема потреба да се прави муабет нема шанси да се случи оваа глупост и викате Мексес бил слаб не бил во топ 5 човекот едноставно е цар секоја утакмица ја игра со цело срце борбен играч ако сакаше до сега да си замине ќе заминеше ама едноставно сака да си остане во тимот кај што му е најубаво.

За Менез човекот толку го засакав кога дојде може имаше слаба сезона па би требало оваа да покаже што знае и умее само да не го продадат има техника брзина според мене ќе биде главен поред ТОТИ .:helou:

А тоа орлите може да се продаваат Сисињо кажува дека сака да замине во Сао Паоло Тадеи може слободно да си оди Бриги беше од некоја корист годинава само нема некоја тактика борбен играч ама не е тоа тоа Баптиста може да го мењаваат со некој напаѓач или нека земат некоја добра пара ако има понуди ,а ќе го заборавев Дони имаше толку многу киксови годинава може и он слободно да си оди .

Мансини:devil2: кој К . . го тераше да си оди сака пари човекот а сега ќе моли да го вратат го мразам највеќе не заслужува назад нека фаќа патот со Мурињо .

Ама ја затерав ја ама тоа е нервози :nerv:за тимот кој што го сакам највеќе и мора мора годинава да одиграат како што треба а не да се кикса со слабите тимови .

:helou: Респект до сите навивачи на РОМА:helou:

нема уште многу време за купување играчи мора малце да се активира рома да купи нови играчи мора малце да се пазиме да не ни се повтори ланската сезона
и дај кажете кај ги најдовте овие емоцииве на предходниве страни :рома: :рома4: :):kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom