Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Да ти кажам веќе не ни се нервирам за повреди. Ме чуди кога НЕМА некоја повреда.повредата на голманот Дони не испадна баш наивна бидејќи 3 месеци ќе биде надвор од терените, а оној Артур и не е некоја добра замена јбг се сведува на тоа како што ја почнавме лошо сезоната со повредени играчи и лоша игра така и ќе ја завршиме![]()
одамна е заборавена оваа реченица кај рома тоти мораше да игра со повреда цела сезона,со лацио цела клупа беше од младиот состав така да што можеше да се очекува од оваа сезонаДа ти кажам веќе не ни се нервирам за повреди. Ме чуди кога НЕМА некоја повреда.

За без примен гол не би рекол. Ни сум го видел овој Артур како брани, ни па се надевам дека нема да му дадат гол. Нека примиме гол, ама да не ги изгубиме и трите бодови.еве го составот со Киево:
Artur; Motta, Mexes, Panucci, Riise; Taddei, De Rossi, Brighi; Perrotta, Baptista; Totti.
велат дека и Артур се повредил па можеби ќе брани третиот голман Бертагноли
инаку Вучинич и Менез се оправиле па ќе чекаат шанса од клупата
мој тип 3-0 па и ние да тепаме без примен гол:helou:
За без примен гол не би рекол. Ни сум го видел овој Артур како брани, ни па се надевам дека нема да му дадат гол. Нека примиме гол, ама да не ги изгубиме и трите бодови.[/quote
можеби и Артур нема да брани бидејќи се повредил па затоа ќе го гледаме третиот голман на Рома Бертагноли

Е ова е катастрофа, срамотилаци, ама ајде да не си го истурам бесот тука, нема ни да критикувам ниту да потценувам, само се поголеми ми стануваат сомнежите за тоа дали Рома ќе успее да освои едно од местата кое води било каде во Европските натпреварувања.
Pupone овој Г.Роси тешко да го видиме кај нас наредната сезона, можеби доколку дојде ново раководство со поголеми средства тогаш. Инаку ако се останува по старо како и оваа година што беше, а длабоко сум уверен дека нема да биде така, тогаш од идеалниот тим дефинитиво ќе го сменам Дони и на негово место би го ставил Курчи.
Добро за замена може да упали некако да го понудиме Баптиста за Роси, меѓутоа тоа си се наши желби, а реалноста е сосема нешто друго. А во Дони веќе одамна изгубив доверба. Кога би се вратил Курчи дефинитивно за мене би бил избор број еден на голот.абе и дони добро бране но доколку требаат пари може од него да се земе добра пара а веќе во Курчи имаме солидна замена, а за Г.Роси добро би било да го искористиме Баптиста бидејќи Виљареал и шпансаката лига би му одговарале