Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Еве нешто од денешните протести на навивачите, против раководството на клубот.
C_3_Media_785203_immagine.jpg

STRISCIONE.jpg

повредата на голманот Дони не испадна баш наивна бидејќи 3 месеци ќе биде надвор од терените, а оној Артур и не е некоја добра замена јбг се сведува на тоа како што ја почнавме лошо сезоната со повредени играчи и лоша игра така и ќе ја завршиме:toe:

повредата на голманот Дони не испадна баш наивна бидејќи 3 месеци ќе биде надвор од терените, а оној Артур и не е некоја добра замена јбг се сведува на тоа како што ја почнавме лошо сезоната со повредени играчи и лоша игра така и ќе ја завршиме:toe:
Да ти кажам веќе не ни се нервирам за повреди. Ме чуди кога НЕМА некоја повреда.

Да ти кажам веќе не ни се нервирам за повреди. Ме чуди кога НЕМА некоја повреда.
одамна е заборавена оваа реченица кај рома тоти мораше да игра со повреда цела сезона,со лацио цела клупа беше од младиот состав така да што можеше да се очекува од оваа сезона:toe:

еве го составот со Киево:
Artur; Motta, Mexes, Panucci, Riise; Taddei, De Rossi, Brighi; Perrotta, Baptista; Totti.
велат дека и Артур се повредил па можеби ќе брани третиот голман Бертагноли
инаку Вучинич и Менез се оправиле па ќе чекаат шанса од клупата
мој тип 3-0 па и ние да тепаме без примен гол:helou:

еве го составот со Киево:
Artur; Motta, Mexes, Panucci, Riise; Taddei, De Rossi, Brighi; Perrotta, Baptista; Totti.
велат дека и Артур се повредил па можеби ќе брани третиот голман Бертагноли
инаку Вучинич и Менез се оправиле па ќе чекаат шанса од клупата
мој тип 3-0 па и ние да тепаме без примен гол:helou:
За без примен гол не би рекол. Ни сум го видел овој Артур како брани, ни па се надевам дека нема да му дадат гол. Нека примиме гол, ама да не ги изгубиме и трите бодови.

За без примен гол не би рекол. Ни сум го видел овој Артур како брани, ни па се надевам дека нема да му дадат гол. Нека примиме гол, ама да не ги изгубиме и трите бодови.[/quote

можеби и Артур нема да брани бидејќи се повредил па затоа ќе го гледаме третиот голман на Рома Бертагноли

Му се оствари желбата на Пупоне да не примиме гол. :)
Ама за жал не ни дадовме еден.

многу лоша игра во нападот Тоти изигра многу лошо,Баптиста КАТАСТРОФА,менез исто слабо Вучинич влезе и тој ништо не направи а Киево играа тотално дефанзивна формација мислејќи само да не примат гол...и тоа ти е...

Е ова е катастрофа, срамотилаци, ама ајде да не си го истурам бесот тука, нема ни да критикувам ниту да потценувам, само се поголеми ми стануваат сомнежите за тоа дали Рома ќе успее да освои едно од местата кое води било каде во Европските натпреварувања.

Е ова е катастрофа, срамотилаци, ама ајде да не си го истурам бесот тука, нема ни да критикувам ниту да потценувам, само се поголеми ми стануваат сомнежите за тоа дали Рома ќе успее да освои едно од местата кое води било каде во Европските натпреварувања.

да да и јас стравувам од тоа со ваква игра со кој и да играме неможеме да се да се надеваме на победа

сега прочитав дека Тоти е најомилен играч од Италија на првиот светски рекет моментално Рафаел Надал исто така и тимот од Рим, да не заборавиме дека и Роже Федерер пред европското во Швајцарија кажа дека навива за Рома и нашиот капитен му е најомилен играч во светот
како се собрале овие најдобрите тенисери за Рома, гледам Ѓокович за Интер навивал:helou:

ваков состав сакам Рома да има за другата година

................................................Дони...........................................

Мота..............................Мексес....................Хуан......................Рисе....

............................................Пизаро.............Д.Де Роси..............................

..........................................................Аквилани...........................................

Г.Роси.................................................................................................Вучинич

.........................................................Тоти...........................................................

овој тим би бил одличен ама без повреди како оваа година

замени: Курчи,Сисињо,Панучи,Андреоли,Диамутене,Тонето,Касети,Бриги,Филипе,Черчи,Менез
Губерти,Д'Александро,Окака

Баптиста,Тадеи,Перота,Лориа,Артур = АУТ

Pupone овој Г.Роси тешко да го видиме кај нас наредната сезона, можеби доколку дојде ново раководство со поголеми средства тогаш. Инаку ако се останува по старо како и оваа година што беше, а длабоко сум уверен дека нема да биде така, тогаш од идеалниот тим дефинитиво ќе го сменам Дони и на негово место би го ставил Курчи.

Pupone овој Г.Роси тешко да го видиме кај нас наредната сезона, можеби доколку дојде ново раководство со поголеми средства тогаш. Инаку ако се останува по старо како и оваа година што беше, а длабоко сум уверен дека нема да биде така, тогаш од идеалниот тим дефинитиво ќе го сменам Дони и на негово место би го ставил Курчи.

абе и дони добро бране но доколку требаат пари може од него да се земе добра пара а веќе во Курчи имаме солидна замена, а за Г.Роси добро би било да го искористиме Баптиста бидејќи Виљареал и шпансаката лига би му одговарале

абе и дони добро бране но доколку требаат пари може од него да се земе добра пара а веќе во Курчи имаме солидна замена, а за Г.Роси добро би било да го искористиме Баптиста бидејќи Виљареал и шпансаката лига би му одговарале
Добро за замена може да упали некако да го понудиме Баптиста за Роси, меѓутоа тоа си се наши желби, а реалноста е сосема нешто друго. А во Дони веќе одамна изгубив доверба. Кога би се вратил Курчи дефинитивно за мене би бил избор број еден на голот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom