Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Како што знам, Виљареал за Роси, бара околу 30 милиони.

Како што знам, Виљареал за Роси, бара околу 30 милиони.
Да добро за тоа, меѓутоа ова беше онака коментирање за тоа кој би го сакале да го видиме во тимот идната сезона, ништо посериозно.

Според Газета Делло Спорт, Раниери ќе идел во Рома, а Спалети во Јувентус...

знам прочитав такво нешто што воопшто не ми се допаѓа
Раниери не ми се допаѓал како тренер од секогаш и пред да дојде во Јуве, јас сакам Спалети да остане, а мислам дека Јуве може да си најде друг добар тренер како на пример Рајкард кој негува офанзивен фудбал и според мене би го препородил Јуве, додека Спалите си е добар тренер на Рома без разлика на лошите резултати:helou:

Roma Captain Francesco Totti Open To Italy Return

сега видов вакво нешто ама кој знае што ќе се случи до тогаш:toe:

Незнам, за Рајкарт ми се свиѓа каков тренер беше и во Барселона. Спалети добар е, не викам дека е лош ама пак не ми праи многу мерак.

Незнам, за Рајкарт ми се свиѓа каков тренер беше и во Барселона. Спалети добар е, не викам дека е лош ама пак не ми праи многу мерак.

изгледа дека е готово помеѓу Спалети и Рома мислам дека денска го раскинале договорот кој важеше до 2011год и мислам дека ќе оди или во Јуве или во Фиорентина па Прандели во Јуве

изгледа дека е готово помеѓу Спалети и Рома мислам дека денска го раскинале договорот кој важеше до 2011год и мислам дека ќе оди или во Јуве или во Фиорентина па Прандели во Јуве

сепак Конти изјавил дека Спалети ќе остане и наредната година

а пак слушнав нешто што многу ме изнервира:tapp:
замена помеѓу Рома и Фиорентина: Кузмаович + 6 мил за Аквилани ако се случи овој трансфер ќе се фрлам од терасата

замена помеѓу Рома и Фиорентина: Кузмаович + 6 мил за Аквилани ако се случи овој трансфер ќе се фрлам од терасата
Ако се случи ова тогаш вистина треба да жалиш зошто Рома не ја прифати понудата на Јуве од 25 милиони минатото лето...:toe:

Ако се случи ова тогаш вистина треба да жалиш зошто Рома не ја прифати понудата на Јуве од 25 милиони минатото лето...:toe:

јас секако ќе жалам ако си отиде Аквилани

Најпрво едно извинување што ме немаше подолго време. ( Проблеми со компјутерот)
Еве ги играчите на располагање за утрешниот натпревар против Каљари:
2 CHRISTIAN PANUCCI
5 PHILIPPE MEXES
7 DAVID MARCELO CORTES PIZARRO
9 MIRKO VUCINIC
10 FRANCESCO TOTTI
11 RODRIGO FERRANTE TADDEI
12 PIETRO PIPOLO
13 MARCO MOTTA
14 FILIPE GOMES RIBEIRO
15 SIMONE LORIA
16 DANIELE DE ROSSI
20 SIMONE PERROTTA
21 SOULEYMANE DIAMOUTENE
22 MAX TONETTO
23 VINCENZO MONTELLA
24 JEREMY MENEZ
25 GUILHERME DE MORAIS GUSMAO ARTUR
27 JULIO SERGIO BERTAGNOLI
33 MATTEO BRIGHI
77 MARCO CASSETTI
Мислам и се надевам дека Рома ќе успее да победи на утрешниот натпревар, и до крај да ја зачува онаа позиција која води во Лига Уефа.

Најпрво едно извинување што ме немаше подолго време. ( Проблеми со компјутерот)
Еве ги играчите на располагање за утрешниот натпревар против Каљари:
2 CHRISTIAN PANUCCI
5 PHILIPPE MEXES
7 DAVID MARCELO CORTES PIZARRO
9 MIRKO VUCINIC
10 FRANCESCO TOTTI
11 RODRIGO FERRANTE TADDEI
12 PIETRO PIPOLO
13 MARCO MOTTA
14 FILIPE GOMES RIBEIRO
15 SIMONE LORIA
16 DANIELE DE ROSSI
20 SIMONE PERROTTA
21 SOULEYMANE DIAMOUTENE
22 MAX TONETTO
23 VINCENZO MONTELLA
24 JEREMY MENEZ
25 GUILHERME DE MORAIS GUSMAO ARTUR
27 JULIO SERGIO BERTAGNOLI
33 MATTEO BRIGHI
77 MARCO CASSETTI
Мислам и се надевам дека Рома ќе успее да победи на утрешниот натпревар, и до крај да ја зачува онаа позиција која води во Лига Уефа.

па редно е да победиме веќе, типувам голема победа на Рома, само за тоа бидејќи Вучко ќе игра тој ние главна виолина во нападот:helou:

ова не е фер, цело време Рома напаѓаат и создаваат шанси а Кајари да дадат гол со глава од 15 метри од првата акција:tapp:

2-2 а можевме да победиме ама тоа е кога не се искористат шансите

цццц срамота :kesa:
биваше ли бе со Каљари 2-2 да изиграме.

епа тоа сега се радуваме и на бод што извлековме, а и другата година не ни се пишува добро доклку си отидат мексес,вучинич или аквилани

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom