Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
ме интересира зашто не се возбудуваш толку за судиските грешки во корист на милан или јуве на пример ?
ја не би скокал да сум на твое место кога копиљ ко балотели наседна двајца многу поискусни играчи.

Ај ај не ми кажувај ти мене за што да се вознемирувам за што не

Ај ај не ми кажувај ти мене за што да се вознемирувам за што не
Па требад да се вознемируваш, еве Милан ви се конкуренти за ЛШ нели, треба бе да ги коментираш и одлуките кои одат во нивна корист, зашо само Интер кога се во прашање ми постираш клипови, м ?
Реално да гледаме, порелевантни во една ваква ситуација се Милан, Фиорентина и Џенова .

А за пеналот, тоа што едно детенце успеа да насамари тројца играчи на Рома, нивни проблем, аматерски се испонашаа кон него а можеа да реагираат многу поубаво .

ме интересира зашто не се возбудуваш толку за судиските грешки во корист на милан или јуве на пример ?
ја не би скокал да сум на твое место кога копиљ ко балотели наседна двајца многу поискусни играчи.
Ама за разлика на Милан или Јувентус да им бесе досуден ваков пенал или многу други работи на кои им се судат на Интер одма ке искочевте и ќе зборевте како тие местат и плаќаат судии, како само Интер игра фер. Ми мириса на ново калчополи само сеа изгледа интер ке иде серија б. Поздрав до сите фанови на Рома. Forza Milan

Па требад да се вознемируваш, еве Милан ви се конкуренти за ЛШ нели, треба бе да ги коментираш и одлуките кои одат во нивна корист, зашо само Интер кога се во прашање ми постираш клипови, м ?
Реално да гледаме, порелевантни во една ваква ситуација се Милан, Фиорентина и Џенова .

А за пеналот, тоа што едно детенце успеа да насамари тројца играчи на Рома, нивни проблем, аматерски се испонашаа кон него а можеа да реагираат многу поубаво .

не не судијата се испонаша аматерски:nenene::nenene:

Ама за разлика на Милан или Јувентус да им бесе досуден ваков пенал или многу други работи на кои им се судат на Интер одма ке искочевте и ќе зборевте како тие местат и плаќаат судии, како само Интер игра фер. Ми мириса на ново калчополи само сеа изгледа интер ке иде серија б. Поздрав до сите фанови на Рома. Forza Milan
Со оглед дека ова ти е 18ти пост на форумов, не знаеш како оделе дискусиите до сега, така да ти можеш да донесуваш некои свои заклучоци иако те убедувам дека се погрешни, 90 % од фановите на Интер овде велеле дека судиската е последна, тоа е факт. Во ниеден момент не рекоа дека Јуве или Милан сезонава местат иако пред првата судиска грешка во корист на Интер они имаа свои моменти, поготово со мечот Милан - Интер, кога секој интераш овде се помири со поразот и не фрлаше со дрва и камења по судиите и Берлускони .

А со оглед дека ти си фан на Милан, да не почињаме за судиски одлуки сезонава да збориме . . . немој жити се, апла контрадикторен ке испаднеш .

ако си не читал само фановите на интер уште од лани не бараа ново калчополи и тие беа единствените дека целото судење е за никаде на што се согласија скоро сите (освен мексес и де роси )

бидејќи никој не напиша за стрелците ај да пишем ја :helou:

( 50` 63`M.Balotelli; 79`Crespo) Крокодили 3 - 3 Рома (22`De Rossi; 29`J.Riise; 57`M.Brighi)

мислам дека некој треба да ти каже да прекинеш(мислам на тој кој треба да врши контрола на сите мислења по фан клубовите ама бидејќи е за интер тешка работа дека ќе го стори тоа)

-што да се прави имаш некоја привилегија и добро ја користиш и сите фанови на интер, браво за тебе ќе кажам повторно
"најбољи у село си"
Со оглед дека фан на Рома опцу членови на Интер, ја реагирав и очекувам перманентен бан за истиот .
Дишам О2 а не Каjgana.com па не можам се да регулирам .

Честито бод, апсолутно заслужено.

Се извадовте! Заслуживте да загубите, а не да освоите бод. Интер ве надигра во секое поле на фудбалската игра. Чисто досуден пенал. Судијата ве форсираше во текот на целата утакмица. Се надевам дека оваа завера против Интер ке заврши еден ден. :love3:

Се извадовте! Заслуживте да загубите, а не да освоите бод. Интер ве надигра во секое поле на фудбалската игра. Чисто досуден пенал. Судијата ве форсираше во текот на целата утакмица. Се надевам дека оваа завера против Интер ке заврши еден ден. :love3:

да да потполно си во право:smir::smir:

Браво браво добар пост.Во Италија ќе ве спасуваат судиите во Европа ќе биде друго.Со Манчестер плачевте дека судијата не ви досудил корнер, а денес судијата суди непостоечки пенал за вас и сега е ок. Срамота е

Браво браво добар пост.Во Италија ќе ве спасуваат судиите во Европа ќе биде друго.Со Манчестер плачевте дека судијата не ви досудил корнер, а денес судијата суди непостоечки пенал за вас и сега е ок. Срамота е
А што ке биде во Европа? Јел ти то нешто сањаш мала моја? Со манчестер сме плачеле? Кој е па манчестер? оној што игра со вба и хул? не го знам извини.. за нас судијата секогаш судел најдобро во Европа.. очекувам пенал да ни досуди на Олд Трафорд и тоа при судир на двајца играчи на Манчестер..

А што ке биде во Европа? Јел ти то нешто сањаш мала моја? Со манчестер сме плачеле? Кој е па манчестер? оној што игра со вба и хул? не го знам извини.. за нас судијата секогаш судел најдобро во Европа.. очекувам пенал да ни досуди на Олд Трафорд и тоа при судир на двајца играчи на Манчестер..

Тотенхем,Ливерпул,Арсенал,Челзи,Астон Вила.......не збори на празно

Па мурињо имаше некои изјави демек судијата заебавал цело време.А Манчестер барем победува чесно со вба и хул не како вас со подароци од судии.Почекај уште 10-ина дена да се збогувате со европската сцена годинава повторно во осмина финале

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom