Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Најнови вести од Тригориа: Тоти најверојатно ќе го започне натпреварот против Интер заедно со Панучи кои изгледа конечно ги средил односите со Спалети. И уште една нова повреда, Перота е повреден на тренинг и според Corriere dello sport ќе паузира два месеци.

Де Роси нема да игра во Рим така? или грешка сум? :)
Нема да игра суспендиран е. Еве едно интересно клипче од атмосферата на Емирати што ја прават навивачите на Рома. Леле овие тука дрмаат а замислете си какво навивање ќе има на Олимпико.

Немојте да го сфатите ова како провокација ама играчите на Рома чим се повредуваат толку на тренинг значи играат агресивно а на натпревар тоа не го покажуваат со резултатите кои ги постигнува Рома

Тоти повреден за со Интер и не е сигурно дали ке игра, Де Роси суспендиран за со Арсенал...:jaj:

Најнови вести од Тригориа: Тоти најверојатно ќе го започне натпреварот против Интер заедно со Панучи кои изгледа конечно ги средил односите со Спалети. И уште една нова повреда, Перота е повреден на тренинг и според Corriere dello sport ќе паузира два месеци.
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:ne e mozno ccccc....samo povredi.....

ајде вечерва да извлечеме добар резултат, барем нерешено бидејќи фиорентина и џенова изиграа нерешено и победа убаво ќе ни дојде:helou::helou::helou:

ајде им посакувам среќа на играчите:smir::smir:

Де Росииииииииии мајстор

Рисееееееееее :vozbud:

аааааааа sexxxxxxx

Браво Рома, Само вака да продолжат. Супер игра имаат, интер е немоќен. Големо изненадување во Милано. Ке завршат голема работа за Јуве а и сами на себе ако победат.

Брвооо, само така. Ај уште едно вакво полувреме :vozbud:

Честито за перфекното изиграно прво полувреме :wink: Интер нема против игра, ама со некои мали измени ќе дојде се на свое место и ке гледаме поинтересно второ полувреме.

леле овој тоти со овие повреди........:tapp::tapp::tapp::tapp:
па мора пред секое дерби тој да се повреди и ќе го пуштат да клевка на терено
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
Пак ли се повреди,голема штета за него.Само напред Рома и така нека продолжи.Од секогаш сум ја сакал како екипа а најголема услуга ќе ми направи ако го елиминира Арсенал и го тргне Милан од трката за ЛШ.

Честитки до фудбалерите на Рома. Одлично изиграа, од поодамна немаа изиграно вака. Изиграа со срце, а малце им фалеше да победат али некој мора да и се испостави на победата. Де Роси голем играч и повеќе го почитувам од Тоти...Позз

Nereseno e dobro, ama mozevme da tepame. Ali toj penalot nepostoecki so im go svirna, neam komentar, im donese bod.

Do koga vaka ne mi e jasno ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom