Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Добри сте нема збор за тоа можете и подобро до 4 место ама она Тоти никако да заигра како што треба сезониве

Максимално сум разочаран од непостоечкиот пенал, но од друга страна горд што ги растуривме на плачковците што тепаат стално со судии.Имам една забелешка на играчите требаше да го удрат на тој глупакот балотели што мисли дека е ѕвезда и нешто се филмаше и провоцираше

Значи како изигра Рома вечерва, им симнувам капа.. Одлична игра.. Ги поеба на виделина судијата ама тоа е... Сепак покажа одлична игра, и заслужи и повеќе од 1 бод.. Позз

Леле ама ми се пцуе во моентов мислам дека ќе експлодирам веќе од вакви натпревари на кои нема шанси да победиш без разлика како ќе изиграш, бидејќи однапред си осуден на пропаст. Што да кажам само честитки за Рома не се надевав дека ќе изиграат ваков фудбал.

Eeeeeeee ебати ја тимот ебати, цел живот се ваѓаат на судии.
Ги надигравме во среде Милано, ама тоа е кога ќе рече судијата нема да победите бидејќи на противникот името му е ``Интер`` ...цццццц СРАМОТА ебемти судија глуп....:kesa::kesa:
Колку сум само напукан...мајката му ја е*ем цццццццц

Добра игра на Рома вечерва. Да имавте повеќе среќа можеби ќе победевте, но тоа е :smir:.

Добра игра на Рома вечерва. Да имавте повеќе среќа можеби ќе победевте, но тоа е :smir:.
Абе брат секогаш се тешиме со фразата: тоа е, ама докога бе, докога?

Абе брат секогаш се тешиме со фразата: тоа е, ама докога бе, докога?

Како фан на Интер, многу добро знам како е да чекаш титула долго време :wink:...

Не се замарајте да пишувате во фан клубот на Интер.Знаат тие како беше реалната слика на утакмицата.Европа е друга песна таму нема помош од судии.

не веруј дека ќе ме нема...
Се изнервирав превише...ццццц ебати судиите ебати :kesa::kesa::kesa:
и тимот проклет интер!!!:kesa::kesa::kesa:

btw до сеа ме банирале 5-6 пута па знаем како е...не ми е прв пут, а ни последен сигурно!

Ево го чистиот пенал на Интер како солза.:kesa:
http://www.corrieredellosport.it/Fotoso+a+Balotelligallery/Calcio/10255/0/Inter-Roma%3A+ecco+il+rigore+conces
Уживајте
LADRI.

ме интересира зашто не се возбудуваш толку за судиските грешки во корист на милан или јуве на пример ?
ја не би скокал да сум на твое место кога копиљ ко балотели наседна двајца многу поискусни играчи.

Честитки за освоениот бод, заслужија повеќе али тоа е, се надевам ке изборат пласман за ЛШ наредна година . :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom