Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Ajдееее мора победа вечер иако и двата тима имаат многу повредени.
Со Среќа!!!

губиме 1-0 арсенал имаа премногу шанси де роси нема да игра наредниот натпревар тешко тешко ке биде
али надешта последна умира

да се надеваме пред се на ПОДОБРА игра на олимпико и нормално победа од 2 гола разлика.

За овој натпревар и нема што да се коментира, заслужен пораз :helou:

Катастрофална стратегија на Спалети.наместо да ги згазиме на децата од Арсенал им допушти да играат.Го изостави Пизаро од сотавот кој требаше да игра во секој случај.Вучиниќ не знам од која причина беше изоставен?Баптиста, не ми се прави муабет за него.

Moe viduvanje e deka ova e gore dole dobar rezultat za Roma. 1-0 ne e rezultat koj sto e nedostizen i samiot po sebe vetuva interesen duel vo Rim za dve nedeli:smir:

Ја загубивме битката, но војната сеуште не е загубена. Се гледаме на Олимпико.

Сепак добар резултат 1-0. Колку и да не одговара добро е.
Главната битка ке биде на Олимпико.

Malku dosaden mec, ali ipak zasluzeno tepavme.
Iskreno jas bev zadovolen i so 0-0, znaci so ovoj rezultat sum prezadovolen iako mozese i poveke da bide. Za zal kaj nas ima mn tuturutki.
Penal imase, taka da nee nesto ne fer.
Respekt do site fanovi na Roma za cestitkite i dobriot razum sto kazaa deka zasluzeno izgubile.
Vo Italija nikogas ne sme bile porazeni od pogolemive ekipi, sme igrale so Juve, Inter, Milan, Roma, a i ovoj pat se nadevam na istoto!
Srekno pa neka otide toj sto e podobar i sto zasluzuva da ide u naredna faza.
:smir:

многу лошо изигравме и го заслуживме поразот и од нашите само честитки за мота и пизаро

Ova bese losa partija od nasa strana, i porazot e zasluzen. Spalletti skros ja utna strategijata, mislam deka bese premnogu defanzivno orientiran, ali se nadevam deka rabotite ke bidat poinakvi na Olimpiko, i deka sevo ova bese plan na Spalletti haha :)

Totti voopsto ne e fit, ali sega slednive 2 utakmici moze da dojde do nekakva forma. Istoto vazi i za Mirko koj bese povreden i go ispusti mecot :(

Ocekuvam polna kukja na Olimpiko, i normalno, Arsenal da ja doziveat istata sudbina sto ja dozivea Chelsea :)

но сега треба да го свртиме вниманието кон интер:vozbud::vozbud::vozbud:, па мурињо да ја запознае вистинската рома, ма да и да тепаме незнам колку би влијаело во трката за првото место, но одлично ќе ни дојдат бодовите во случај фиорентина да не се одлепи:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom