Krkiroma
NOMEN EST OMEN
- Член од
- 30 декември 2008
- Мислења
- 736
- Поени од реакции
- 22
11.03.2009Од твој пост до божји уши.
Датум за реваншот?
Најдобрата вест денес: Панучи му се извинил на Спалети и во Недела се очекува да игра против Интер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
11.03.2009Од твој пост до божји уши.
Датум за реваншот?
11.03.2009
Најдобрата вест денес: Панучи му се извинил на Спалети и во Недела се очекува да игра против Интер.
ќе заклучиме дека спалети на десната бековска позиција ќе биде ставен на слатки маки, но добро е тоа што кога тадеи нема да биде во составот за некоја утакмица, спалети ќе може да одигра со сисињо како десно крило или касети(кога ќе се оправи)Како што беше кобен резултатот за Челзи така ке биде и за АрсеналОд нашколо пишувам,и досега се карам со еден другар.Му велам дека реваншот ќе биде кобен за Арсенал.Ќе навивам со се срце за Арсенал ви пожелувам многу среќа. РОМА -АРСЕНАЛ 3-0:pos2:

Како што беше кобен резултатот за Челзи така ке биде и за Арсенал![]()
ej de4ki sakam da ve prasam nesto sto se slu4i so runBabyrun koj isto taka ja otvori temava dali nekoj znae?
Еве јас ќе ти кажем Историја за основачот на темата...ej de4ki sakam da ve prasam nesto sto se slu4i so runBabyrun koj isto taka ja otvori temava dali nekoj znae?

Еве јас ќе ти кажем Историја за основачот на темата...
Он имаше акаунт runBABYrun но доби перманент бан ради отварање на нов акаунт.
После тоа имаше друг IoSonoRomanista и тој му беше по извесно време баниран повторно ради отварање на уште еден плус.
Па потоа имаше уште еден акаунт кој му беше баниран ради пцуење со Албанците во темите слога и шкендија...
И КОНЕЧНО се реши веќе направи еден и единствен акаунт и да биде малку попримерен и за сега нема банови, а акаунтот е Арамбаша...
Thats me...runBABYrun
ХАХАХА не знаевте дека сум јас?:smir:

menez ako daj se od sebe pa da napraj nesto podobro