Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој линк за гледање на натпреваров Реџина - Рома на нет.
Овие телма се да им ебем, еднаш не ја даваат рома :uvo:

тенкс....:smir:

од 15:15 започнува натпреварот:helou: на телма

livescorehunter.com
обдери си фудбал видов дека ги има

па на www.telma.com.mk пишува дека интер-торино ќе ја даваат..:toe:

абе рома ја даваат:smir:

леле да ти еб _ _ условите за игра:tapp::tapp: пенал без врска ама одма и вративме, јас сега незнам како ќе постигнеме гол во тој базен:toe:

Leleeee Reggina 2-2 Roma...

Имавме шанси за победа, до 80` мин водевме ама тоа е тоа...
ПРОПУШТИВМЕ златна шанса да се доближиме кон врвот, оти интер и јуве кикснајааааа :kesa:

Не ми се верува ејј.
До 80 мин. водевме и на крај гол примивме:kesa:

Leleeee Reggina 2-2 Roma...

Имавме шанси за победа, до 80` мин водевме ама тоа е тоа...
ПРОПУШТИВМЕ златна шанса да се доближими кон врвот, оти интер, јуве и џенова кикснајааааа :kesa:
Џенова не киксна, ама тоа ти е, секогаш овие мали екипи кои се борат за опстанок се опасни и треба да се игра максимално против нив. Не се жалам на резултатот, но уште кога го видов составот на играчите кои излегуваа на теренот, веднаш имав некои сомневања дека ќе биде тешко.

Ти текнува зашто лани ја изгубивме титулата?!?!?!
-Е поради ваквите слаби резултати со најслабите тимови во Серија А:toe:
-И мора со повеќе инспирација да се игра против ваквите тимови оти се најопсни :wink:

Како што пишав пред 2-3 дена...ПОВТОРНО ИСТАТА СЛИКАААААА:kesa::toe::kesa::toe:

Igravme bez 6 standardni prvotimci, megju koi naseto napagjacko trio da da, terenot bese GOMNA cel, pobedata ni izbega radi Loria.

Tolku od mene, i se nadevam deka Loria ke gori vo pekolot eden den. Se molam deneska da e toj den.

Igravme bez 6 standardni prvotimci, megju koi naseto napagjacko trio da da, terenot bese GOMNA cel, pobedata ni izbega radi Loria.

Tolku od mene, i se nadevam deka Loria ke gori vo pekolot eden den. Se molam deneska da e toj den.

да да, се да му ебем на тој Лориа, само што влезе одма кикс и примивме гол...ц ц ц ц ц...
Нека гори шутракот :kesa:

I ke ve zamolam da se vozdrzite od takvi retardirani postovi kako sto bese ovoj posledniot na p-s-g.

Sledna utakmica so Genoa, ja samo se molam da gi imame na raspolaganje Riise, Perrotta, Totti, Baptista i Vucinic, a veruvam deka ke bide taka, i ke gi potopime!

I ke ve zamolam da se vozdrzite od takvi retardirani postovi kako sto bese ovoj posledniot na p-s-g.

Sledna utakmica so Genoa, ja samo se molam da gi imame na raspolaganje Riise, Perrotta, Totti, Baptista i Vucinic, a veruvam deka ke bide taka, i ke gi potopime!

барем условите да беа добри за игра друго ќе беше

Е да. Тука Реџина имаа предност, бидејќи повеќето наши играчи беа ограничени во играњето, како Сисињо и Менез особено.

А играчите на Реџина само трчаат и ја маваат топката така да, дали на мраз дали на вода дали на трева исто им се фаќа нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom