Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
од 15:15 започнува натпреварот:helou: на телмаЗнае некој линк за гледање на натпреваров Реџина - Рома на нет.
Овие телма се да им ебем, еднаш не ја даваат рома :uvo:
тенкс....:smir:
од 15:15 започнува натпреварот:helou: на телма

livescorehunter.comЗнае некој линк за гледање на натпреваров Реџина - Рома на нет.
Овие телма се да им ебем, еднаш не ја даваат рома :uvo:
тенкс....:smir:
па на www.telma.com.mk пишува дека интер-торино ќе ја даваат..![]()

пенал без врска ама одма и вративме, јас сега незнам како ќе постигнеме гол во тој базен
Џенова не киксна, ама тоа ти е, секогаш овие мали екипи кои се борат за опстанок се опасни и треба да се игра максимално против нив. Не се жалам на резултатот, но уште кога го видов составот на играчите кои излегуваа на теренот, веднаш имав некои сомневања дека ќе биде тешко.Leleeee Reggina 2-2 Roma...
Имавме шанси за победа, до 80` мин водевме ама тоа е тоа...
ПРОПУШТИВМЕ златна шанса да се доближими кон врвот, оти интер, јуве и џенова кикснајааааа :kesa:
Ти текнува зашто лани ја изгубивме титулата?!?!?!
-Е поради ваквите слаби резултати со најслабите тимови во Серија А
-И мора со повеќе инспирација да се игра против ваквите тимови оти се најопсни :wink:
:kesa:
Igravme bez 6 standardni prvotimci, megju koi naseto napagjacko trio da da, terenot bese GOMNA cel, pobedata ni izbega radi Loria.
Tolku od mene, i se nadevam deka Loria ke gori vo pekolot eden den. Se molam deneska da e toj den.
I ke ve zamolam da se vozdrzite od takvi retardirani postovi kako sto bese ovoj posledniot na p-s-g.
Sledna utakmica so Genoa, ja samo se molam da gi imame na raspolaganje Riise, Perrotta, Totti, Baptista i Vucinic, a veruvam deka ke bide taka, i ke gi potopime!