Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само што прочитав, тренерот на Клуж е Италијанец, а го заменил претходниот тренер пред недела-две. Изгледа одлично ја познавал играта на Рома, па убаво ги насочил како да играат.
ако брат колку и да ја познавал играта рома не треба да си дозволи да изгуби од клуж тоа ти е како сеа тренерот на вардар одлично ја познава играта на реал или некој др клуб и да ги тепа
. Да, ама имало влијание. Нормално дека играчите се најзаслужни. Едноставно некои за нас анонимни фудбалери одиграа подобро од Рома. Никој не е непобедлив. Е сега што си го дозволиле тоа тие ќе му ја мислат за понатаму.Женско сум. Да, ама имало влијание. Нормално дека играчите се најзаслужни. Едноставно некои за нас анонимни фудбалери одиграа подобро од Рома. Никој не е непобедлив. Е сега што си го дозволиле тоа тие ќе му ја мислат за понатаму.
Мала криза, ќе помине...Ајде сега треба да му ги спакуваат куферите на Спалети.Доста беше.Годинава и му дадоа пари за трансфери и се но тој ги купи баптиста и менез.катастрофа.Се надевам дека ќе изгубиме и од реџина за да го избркаат спалети.
Не е се во парите...stramotaaaaaaaa:kesa::kesa::kesa::kesa: kako prvo roma treba da si najdi nov sopstvenik so poke pari za da mozi da napraj transferi a posle da go meni menagerot so nekoj so ke napraj ubaj transferi sramota:kesa:
Море остај тоа него кладилнициве тријат раце ко ненормални!Нема човек што не ги играл Рома и Вердер!:nesum: