Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Тој Флоренци во го обожавам ... Класа играч че го биде знам Марота го бараше пред некоја година и лани ама не го дававте. Можи да си купам дрес од него во иднина као кај вас игра :D

Roma je zainteresirana da kupi Koronu Kielce, klub koji nastupa u prvoj ligi Poljske.
Namjera Rome je da Kielce bude satelitski klub.
Kontakti su već ostvareni.

Мало шоу во Рим

[DOUBLEPOST=1431373749][/DOUBLEPOST]
11258033_692056680939829_2040985017974920283_n.jpg

Последно уредено:
Roma do kraj svoite natprevari gi igra samo na Olimpiko , dokolku ne bideme 2 neka zemat gajtanot i okolu vrat na plostad na Rim !!

Жервињо аут до крајот на сезоната.
Баерн Минхен заинтересиран за Учан. Ако го пуштат уште него земам калаш и ги пукам сите во неспособнава управа заедно со Гарсија. :uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:

Жервињо аут до крајот на сезоната.
Баерн Минхен заинтересиран за Учан. Ако го пуштат уште него земам калаш и ги пукам сите во неспособнава управа заедно со Гарсија. :uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:
Prvo Najngolan sega Ucan, samo se prasuvam koj e sleden ? Mozebi ROMA ?

Ancelotti po se izgleda na krajot od sezonava ke go napusti Real M. .. Sto li cekaat nasite koga sam ni se dodvoruvase ovoj trener vo minatoto ??

Ancelotti po se izgleda na krajot od sezonava ke go napusti Real M. .. Sto li cekaat nasite koga sam ni se dodvoruvase ovoj trener vo minatoto ??

Анчелоти е наше дете. Беше играч на Рома во еден од најубавите периоди на клубот. Според мене добро би било со него што им дава шанса на младите и талентирани играчи, ама сепак мислам дека ни фали квалитетен играчки кадар за нешто повеќе од ова. Пред сѐ мислам на одбрана, голман и шпиц.

Шо се дешава у локало бе алоуу? Вечер тепаме ли и со колку гола разлика? :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom