- Член од
- 7 јуни 2011
- Мислења
- 4.374
- Поени од реакции
- 3.466
Mene navistina ne mi e jasno sto tolku se izglupiraja..Lev bek i sekako 1 postava ke bide A.Cole no zosto od sega da se oslobodat od Dodo ne mi e jasno pred podgotovki..Od edna strana isto taka ni se vrakja Hose Angel i bash Garcia napomena ako gi zadovoli vkusovite ke ostane ako ne ke mu se bara klub a popat ako ne gi zadovoli celite na Garcia sto ke bide ?Dodo veke e daden a Balzaretti e na transfer lista, prinudno ke go gledame Romagnoli kako pokriva po taa leva strana?? Ako ne se lazam i Adriano moze da igra lev bek..
Sredinata ni e mnogu podobrena za razlika od lani kade sega na mesto Taddei go imame iskusniot Keita plus Salih Ucan..
Za napadot neka se zrtvuva Ljaic i + onie veteni 30milioni da se zeme saglam spic...
Sabatini treba da razmisluva i na golmanskata pozicija eden Romero sedi na klupata na Monaco mislam deka treba da se obidat da go dovedat..[DOUBLEPOST=1404769501][/DOUBLEPOST]Go zaboraviv i Emanuelson drvono od Milan sto sakaat da go donesat abe pritisokov mi go kacija koga procitav ova
Sredinata ni e mnogu podobrena za razlika od lani kade sega na mesto Taddei go imame iskusniot Keita plus Salih Ucan..
Za napadot neka se zrtvuva Ljaic i + onie veteni 30milioni da se zeme saglam spic...
Sabatini treba da razmisluva i na golmanskata pozicija eden Romero sedi na klupata na Monaco mislam deka treba da se obidat da go dovedat..[DOUBLEPOST=1404769501][/DOUBLEPOST]Go zaboraviv i Emanuelson drvono od Milan sto sakaat da go donesat abe pritisokov mi go kacija koga procitav ova