Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Сѐ е убаво. Ни требаше малку искуство во екипата. Имаме двајца искусни бекови (Маикон и Кол), ако дојди и Ето ќе имаме и искуство во шпицот.
Ама една работа ми боде очи. 3-4 милиони плата за Ето, а додека на Бенатија, кој беше ѕид минатата сезона и еден од најзаслужните за убавата сезона му се ценкаат за некои смешни пари.
Е сега или намерно (тактички) тоа го прават за да го продадат или пак Бенатија не сака да остане во Рома.

Сабатини пред цел свет ги исмјеа сите понуди кон Бенатија велејќи дека послабата нога само му вреди 30мил, а играчот 61мил .. е сега не верувам после толку исмевање и јадење го*на на тимовите што сакаа да го земат ќе се обрука и ќе го даде за 30мил

Сабатини пред цел свет ги исмјеа сите понуди кон Бенатија велејќи дека послабата нога само му вреди 30мил, а играчот 61мил .. е сега не верувам после толку исмевање и јадење го*на на тимовите што сакаа да го земат ќе се обрука и ќе го даде за 30мил

Хммм ... Тоа за изјавите е така. Ама одамна им верувам на изјавите во фудбалот. :) Сети се на Бенитез и во најнов случај Фабрегаз. :) Не си стои секој на зборот.
Е сега што е друго интересно е тоа што излезе една интересна анализа од еден спортски новинар, каде што се вели дека тој синџир на продажба на еден (за висока сума) и на доведување на друг екстраквалитетен играч (за малку пари) ќе продолжи и во иднина.
Ќе видиме како ќе се одвива. Како и да е полека се склопува тимчево. Евентуално ако си оди Љајо треба да се земи едно крило.

@Boom Shaka Lakka @SparroW

Најновите вести викаат дека Додо доаѓа кај нас на позајмица со право на откуп за 10м евра, вистина има нешто?

@Boom Shaka Lakka @SparroW

Најновите вести викаат дека Додо доаѓа кај нас на позајмица со право на откуп за 10м евра, вистина има нешто?

јас никаде не прочитав сума, али можно е .. за мене лоша информација, незнам зошто баш Додо во Интер, можеа да го пратат Самдорија, Аталанта, а не вака да ризикуваат да го изгубат

јас никаде не прочитав сума, али можно е .. за мене лоша информација, незнам зошто баш Додо во Интер, можеа да го пратат Самдорија, Аталанта, а не вака да ризикуваат да го изгубат
Ај вака кратко опиши ми што играч е, како што реков освен против Интер не сум го гледал

На игнор си ми!

Не стварно, да знаеме калов фудбалер е овој ако дојде..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Добар е, не е лош, на почетокот многу се губеше, делуваше као гуска у магла, баш заради тоа и се скарав со Боби кога викаше дека е Роби Карлос за Нагатомо ама во продолжение на сезоната се разигра, мене ме потсеќа на Марсело од Реал (не само поради фризурата) ништо не губиме ако го зееме, ако се покаже добро на крај на сезона за 10 милиони и не е така лош дил. Нагатомо десно Додо лево сосема океј бековска постава.[DOUBLEPOST=1404752951][/DOUBLEPOST]Утре доаѓа Додо на лекарски, позајмица со право на откуп за 6.5 милиони евра.

Последно уредено од модератор:
  • Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Добар е, не е лош, на почетокот многу се губеше, делуваше као гуска у магла, баш заради тоа и се скарав со Боби кога викаше дека е Роби Карлос за Нагатомо ама во продолжение на сезоната се разигра, мене ме потсеќа на Марсело од Реал (не само поради фризурата) ништо не губиме ако го зееме, ако се покаже добро на крај на сезона за 10 милиони и не е така лош дил. Нагатомо десно Додо лево сосема океј бековска постава.[DOUBLEPOST=1404752951][/DOUBLEPOST]Утре доаѓа Додо на лекарски, позајмица со право на откуп за 6.5 милиони евра.
Да те ебе Мвила, сега 10м или 6,5м? Марио ди Марцио? [emoji19]

Да те ебе Мвила, сега 10м или 6,5м? Марио ди Марцио? [emoji19]

Според последните информации 6.5. Така пишува на нашите сајтови, еве Романистиве да видиме што ќе кажат.

Br9OCdJIUAAH0DL.jpg:large

Br9OUrOIgAAYomH.jpg:large

Br9Rw9XIEAAL8-M.jpg:large

Br9DDGhCMAAFxkX.jpg:large

Br9KzB3CQAIMqTa.jpg:large

Според последните информации 6.5. Така пишува на нашите сајтови, еве Романистиве да видиме што ќе кажат.

Ди Марцио вика 7. Мислам дека тој прв ги објави информациите.

Убава работа си заврши Интер со Додо. Млад, талентиран, перспективен, па има и искуство во серија А. Ама ќе видиме колку шанса ќе добива. А мора да добива ако сакаат да пркне малку. :)
Ама со Додо за скудето тешко дека ќе се борат. Можи за ЛЕ или ЛШ (со врски во Јуве). :icon_mrgr:

Ах бе стигнавме ( Рома и Јуве) да купваме бекој по 33 години, Евра и Кол :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom