Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
^не е лошо ниту вака едно време Перота даваше еден куп голови на таа позиција што сега ќе ја игра како полушпиц, а Тоти пред него, ептен ми се бендисува формацијата, кажав одбраната на ниво и нема од што да се плашиме

Тоти како шпиц е лоша идеа ! 100 пати го имам речено тоа ..... тоти е идеален како играч за врска ... СЕ НАДЕВАМ дека грешам

ауууу колку добро играме, бравооо!!! 0-2 вака до крај ништо повеќе не сакам!!! Форца Ромааа!!!!

--- надополнето ---

еве тука ќе најдеш повеќе линкови
http://www.rojadirecta.org/

--- надополнето ---

како на Олимпико да играме само романисти се слушaат!!!
на стадионот Роже Федерер дошол да земе автограм од Тоти!! хехех :)

ајде честито победа!!! јбг не сме живи ако не примаме некој гол, али важно е што ја остваривме првата победа на гости и завршивме голема работа во фазата по групи!!!

што да кажам следува дерби!!!

Вака треба да играме почесто АЛА трекуартиста формација.Се надевам Раниери ја научи лекцијата.Касети многу лошо изигра а и Бурдисо се повреди на крај.

ako ranieri saka da ja zadrzi pozicijata borielo da stane nov heroj i toti da pokaze deka e legenda ovoj mec ednostavno mora da se dobie FORZA LUPI!!!

Сигурен бев дека ќе победимо !!! на ред се лацио,ќе биде интересно !!!

Што е со изјавава на Тоти?
Како смее капитенот на екипата да даде ваква глупа изјава пред најбитната и најкрвната утакмица во сезоната?

Како смее капитенот на екипата да даде ваква глупа изјава пред најбитната и најкрвната утакмица во сезоната?

види го видеово се ќе ти биде јасно :)
тоти сака индиректно да каже „повторно ќе ми ги гледате палците“ :)

:vozbud::vozbud:Тоти е ѕвер!!! ваквите изјави се карактеристични за него, секогаш вака им ги затнува устите!!!

насловот е изваден од контекст . никаде тоти не го кажа тоа.

насловот е изваден од контекст . никаде тоти не го кажа тоа.

брат го кажал тоа, но тоа е кажано како провокација, сите знаеме Флокари промаши пенал последното дерби, затоа Тоти вели Рома ќе изгуби и Флокари ќе го даде голот од пенал :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom