Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Како кое местење бре ? Рома, која ви се доближи на неколку бода разлика, која во последно време е во неверојатна форма, која можеше да го тепа Панатинајкос на гости, сега за неполни 5 минути прими 3 гола, дома, од прост противник? Епа пријателе, или гледаш само на Лајвскор, или имаш гледано различна утакмица. Без навреда, ама и вчера ми одеше нешто контра, кое се виде дека е така како шо реков на сите снимки, само не сакав да ти рплицирам. Поздрав!
Ваквите постови на форум со местење одамна се окарактеризираа ко амебовидни, смешни и патетични.
Ти, или гледаш фудбал од пред 2 дена, или мислиш дека football manager е аналоген на реалноста па тим ко рома под дифолт ке тепа тим од Грција 5-0 зашто биле во феноменална форма, иако пола тим не им играше, а грците играа во најдобриот состав. :toe:

Дај не го поти на темава, и онака твоите постови се окарактеризирани ко офтопик со оглед дека тресеш нервоза ради бедуријата од лифче шо си го уплатил у кладилница.

Ае :smir:

Дечки фудбал е бе :toe:,Панатинајкос не се слаба екипа кога можеа да победат дома зш да не ги победат и во гости не мора да значи дека е одма местена:toe:Знам дека се местат утакмици ама оваа да се мести не верувам бидејки Рома убаво си поведе им досудија пенал на Пао и се сврте утакмицата:toe:

Значи мрсулко и Реал ја намести со Милан а ? па нели 1-0 беше прво па 1-2 губи

то ти е 1 во 2 во време кога Милан е во криза . И наместена беше ? Ама ти смрдле си хендикепиран за фудбал 2 чисти немаш , ајде сега нека ме избриши некој и мене и овај патетиката тука.

тажно :(:(
мислам дека не беше пенал првиот гол на панатинаикос

само едно ќе ви кажам екипа што би местела во уефа натпреварувањата треба да е будала зошто сум сигурен дека ниедна екипа нема муда да мести во европа зошто ќе пие голема казна зборам за поголемиве екипи.А грешки на судиите ги имало и ќе ги има тоа е друга ствар не мешајте со местење.Ај повеќе среќа до година хх

Јас не знам дали е наместена или не, ама знам дека паднав само на Рома :nerv:

Јас не знам дали е наместена или не, ама знам дека паднав само на Рома :nerv:
и сега што да правам јас имаш 1000 теми со тип на денот,типувања..... пак ќе ни ја сипите темата како со натпреварот со манчестер јунајтед? пак ќе треба да се затвори на одредено време...? секој тим има успеси и падови... сме изгубиле од панатанаикос нека им е честита победата не бев во можност да гледам така да нема да искоментирам многу.
И ве молам што помалку вакви мислења бидејки ова е ФАН КЛУБ РОМА! а не фан клуб провоцирај,пукај сеир или типувај!
данкешен на сослушувањето

и сега што да правам јас имаш 1000 теми со тип на денот,типувања..... пак ќе ни ја сипите темата како со натпреварот со манчестер јунајтед? пак ќе треба да се затвори на одредено време...? секој тим има успеси и падови... сме изгубиле од панатанаикос нека им е честита победата не бев во можност да гледам така да нема да искоментирам многу.
И ве молам што помалку вакви мислења бидејки ова е ФАН КЛУБ РОМА! а не фан клуб провоцирај,пукај сеир или типувај!
данкешен на сослушувањето

На сите им пукаме сеир коа ќе бидат посрамотени зошто не и на вас ? :smir:

На сите им пукаме сеир коа ќе бидат посрамотени зошто не и на вас ? :smir:
ок било како
само кога ќе завршите пишете пп:smir: :salut:јас немам намера да се расправам со никој

Мислев ќе ги прегазете дома ама ништо .. повеќе среќа во Калчото и борбата за 1-вата позиција :smir:

Мирко малку нервозен после натпреварот му сржал на ова грциштето Нинис ама ги одделиле инаку тешко него :)

"Ninis came to shake my hand, but I was nervous and did not want to give it to him. He then said some harsh words and I reacted, trying to grab him. That was all," Vucinic summed up.

море ќе му кажам ја него на Градски сеа за френдли мечот, коњест коњ

Ајде што изгубивме, изгубивме, тиња игравме. Ама што се вратија у игра со непостоечки, смешен, досуден пенал е тоа не можам да го сварам. Значи веќе станаа секојдневие смешниве одлуки на судиите не само во домашниве лиги туку и во европските натпреварувања. Само ќе кажам под итно да се воведе технологија во фудбалот, ова веќе ги преминува сите граници.

Иначе, се гледа дека многу ни фалат Тоти и Тони, особено денес се виде тоа. Играчите од среден ред тиња денеска, а за Дони више да не праам муабет. Све идеше перфектно со Жулио Серџо, од коа се намести магарево меѓу стативи, стариот циркус Рома се врати во градот. Само ќе кажам дека ако продолжи вака, не е веќе достоен да го носи овој дрес.

Кореографија на Романистите...

http://3.bp.blogspot.com/_Lr_bkQJDk...wLWEo/s1600-h/roma-panathinaikos0910_34xl.jpg

повеке слики

http://soloultras.blogspot.com/2010/02/liga-evrope-roma-panathinakos.html

гејциве ептен голема бројка отишле бе мамата нивна,накај 5000 гејци,мамата нивна...

http://3.bp.blogspot.com/_Lr_bkQJDk...z6cOU/s1600-h/roma-panathinaikos0910_356x.jpg

морам да признам беа и доста гласни ова грциштата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom