Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Steta za Roma koja spored mene pokraj Liverpool , Juve i Valencia bese eden od favoritite za osvojuvanje na Evropa Ligata . Da ne bese dosviren penalot nemase da bidat dadeni ni drugite dva gola , vo toa sum siguren.

Ај свртете ја, бар тие што ја играат кец у кладилница да ги огрее сонце. :)

Ај свртете ја, бар тие што ја играат кец у кладилница да ги огрее сонце. :)

Како мене, со ливче од вторник до четврток, и ја чекам/в Рома последна само таја за денес :O Нема логика...

Мајката грчка да му ја ебам!!!

LELELLLE ROMA nemoj sega site ne izvadi od igra....................................

Многу ги има кои фудбалот го следат само од материјална природа. Заради такви фудбалот се уништи. Клубовите повеќе мислат како да наместат одколку со срце да изиграат натпревар. А навивачите и не се навивачи ако следат фудбал само затоа што имале пишано во обложувалница.

Кое местење ?

другари има проблем во одбраната на Рома не сакам да кажам но тоа е факт, во моментот Бурдисо е подобар дефанзивец од Мексес:toe: се надевам дека Филип ќе се врати во форма и тоа да го покаже со Наполи но сега можеби ќе ја изгуби довербата... ајде не се нервирајте уште сме во игра за Купот на Италија, титула која повеќе ја посакувам од онаа во Л.Европа

РОМА = најпостранио клуб за 21 век! Поздрав

Ај бе бегај лајнарко ти ке кажиш тука шо како мочко еден .
да ти се посерам во 100 денари шо ке ги добиеше вошкар еден ајде гледај таму Реал и немаш тука работа.

А и не ми е некој шок дека испаднавме појке ми смета противникот од кој изгубивме. Јас се фокусирам на Наполи во моментот кои не се во форма а јас сметам дека Раниери ке се консолидира и НАЈМАЛКУ нерешено ке има во недела. Иако е претешко дома кај Наполи мене ми се големи очекувањата ... а ке бидат назад Пизаро се надевам Тони ке одигра малку заедно со Тоти.

А за мечот огромно значење отсуството на Пизаро , се забележа и со Катаниа за класи послаб тим а сепак 1-0 минимална победа. нема плејмејкер како него без него многу помалку шанси ствара Рома.

едвај чекам враќање на Пизаро,Тоти и Тони... неможам да кажам дека слабо игравме до сега, ама неможам да ги трпам играчите како Черчи,Баптиста и Менез нека идат у пм

Неможеме асален состав да склопиме од повредиве. Немаме одбрана, центар, напад. Го изедовме од гејциве што го изедовме, повеќе би се фокусирал на купот и серија а. Што е тука е.

Forza Roma!:рома3:

Толку е нашата приказна во европа, заврши прерано ни останува купот и калчото кој сите највеќе го посакуваме.И преку к . . ми е веќе од играчи во тимот кој не заслужуваат да го носат дресот.

Кое местење ?

Како кое местење бре ? Рома, која ви се доближи на неколку бода разлика, која во последно време е во неверојатна форма, која можеше да го тепа Панатинајкос на гости, сега за неполни 5 минути прими 3 гола, дома, од прост противник? Епа пријателе, или гледаш само на Лајвскор, или имаш гледано различна утакмица. Без навреда, ама и вчера ми одеше нешто контра, кое се виде дека е така како шо реков на сите снимки, само не сакав да ти рплицирам. Поздрав!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom