Фан клуб: Роџер Федерер

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Ајдеее, досега е добро, денес падна Мареј, па се надевам ќе успее да го помине и Надал, иако ќе биде тешка борба. Ако го победи Надал има реални шанси да стигне до 18. Гренд Слем :)

tumblr_mzlw3ewa8M1rrbhdko1_500.png

tumblr_mzlw3ewa8M1rrbhdko2_500.png

Откако не успеа да освои гренд слем турнир оваа година (а беше толку многу блиску), уште ми е криво за УС опен....:mad:.....редно е сезонава да ја заврши на прво место и да им покаже на младиве кој е кој во светот на тенисот (иако е веќе во пензионерски денови)

Откако не успеа да освои гренд слем турнир оваа година (а беше толку многу блиску), уште ми е криво за УС опен....:mad:.....редно е сезонава да ја заврши на прво место и да им покаже на младиве кој е кој во светот на тенисот (иако е веќе во пензионерски денови)

Тешко да дојде до 1во место на крајот од сезоната зашто се на се до крајот остануваат уште 2000 и нешто поени , треба се да освои до крајот така да не верувам :D

^ Зш да не бе? Ја не губам надеж. Не го мразам Ноле воопшто ама сакам све да киксне до крај на сезона:D. Ваква сезона редно е да се круниса со број 1. Again.
Него ги гледам сликите од погоре, па овој со секоја година се поубав станува. :pipi:

Тешко да дојде до 1во место на крајот од сезоната зашто се на се до крајот остануваат уште 2000 и нешто поени , треба се да освои до крајот така да не верувам :D
Ima uste 2500 ( plus Davis Cup igra finale ) a site tie gi brani Nole. Razlikata e 490 poeni, da go osvoi London mislam deka sigurno e prv :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom