Фан клуб - РК Вардар

Колку шо се сеќавам напушти зошто поголема минутажа му нудеше Пелистер на Кизиќ, сега веројатно од истите причини ќе си оди во друг клуб, Алкалоид ако се сеќавам имаше инфо веќе дека потпишаа со некој голман?!

Колку шо се сеќавам напушти зошто поголема минутажа му нудеше Пелистер на Кизиќ, сега веројатно од истите причини ќе си оди во друг клуб, Алкалоид ако се сеќавам имаше инфо веќе дека потпишаа со некој голман?!
Нели кубанец од Франција.

Кога ќе ми текне каков гол прими од пола терен кога бранеше за нас, па среќа го поништија.
А еднаш кога додаваа на пикер па топката онака лефтерно си влезе у гол , а овој зачудено ја гледаше :pos:
После и на најсмешни голови на ЕХФ го имаше

А еднаш кога додаваа на пикер па топката онака лефтерно си влезе у гол , а овој зачудено ја гледаше :pos:
После и на најсмешни голови на ЕХФ го имаше

Пробуваше Периќ да направи нешто од него, ама џабе.

И пак лев бек, нека има 15 леви бекови и само Јагуриновски на десен, што има врска :ROFLMAO:
Се знеме со Јагуриновски,другарче ми е ама и во фаца му кажувам дека не го бива дека за утакмици во Европа е камен

Може уште еден десен бек, ама и не е некој голем проблем. Деснорак играч на таа позиција може да биде фактор изнеандување на утакмици ако е правилно искористен, сум го кажувал тоа и порано. Поголем проблем ќе беше ако нема централен бек, затоа што не може било кој бек да ти биде и централен и да диригира темпо на игра и да ја креира играта - привремено да, ама после не баш.
А ако Алкалоид не планира да го користи, може да го земеме Серафимов. Мислам дека ќе се трансформира и блесне како Тале.

Се знеме со Јагуриновски,другарче ми е ама и во фаца му кажувам дека не го бива дека за утакмици во Европа е камен
Му вбризгуваш мотивација на другар ти!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom