Фан клуб - РК Вардар

Кога ќе ми текне каков гол прими од пола терен кога бранеше за нас, па среќа го поништија.
А еднаш кога додаваа на пикер па топката онака лефтерно си влезе у гол , а овој зачудено ја гледаше :pos:
После и на најсмешни голови на ЕХФ го имаше

А еднаш кога додаваа на пикер па топката онака лефтерно си влезе у гол , а овој зачудено ја гледаше :pos:
После и на најсмешни голови на ЕХФ го имаше

Пробуваше Периќ да направи нешто од него, ама џабе.

И пак лев бек, нека има 15 леви бекови и само Јагуриновски на десен, што има врска :ROFLMAO:
Се знеме со Јагуриновски,другарче ми е ама и во фаца му кажувам дека не го бива дека за утакмици во Европа е камен

Може уште еден десен бек, ама и не е некој голем проблем. Деснорак играч на таа позиција може да биде фактор изнеандување на утакмици ако е правилно искористен, сум го кажувал тоа и порано. Поголем проблем ќе беше ако нема централен бек, затоа што не може било кој бек да ти биде и централен и да диригира темпо на игра и да ја креира играта - привремено да, ама после не баш.
А ако Алкалоид не планира да го користи, може да го земеме Серафимов. Мислам дека ќе се трансформира и блесне како Тале.

Се знеме со Јагуриновски,другарче ми е ама и во фаца му кажувам дека не го бива дека за утакмици во Европа е камен
Му вбризгуваш мотивација на другар ти!

И сега добро е да се направи некоја парола да ги истроламе малку, без обзир на резултатот.
Ете што ти значи Вардар, им имаме набиено комплекси и кошмари уште не можат да спијат кога ќе слушнат, Вардар.

Знае некој пуштени се сезонските или рано е уште?

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom