- Член од
- 13 август 2019
- Мислења
- 759
- Поени од реакции
- 4.103
Сега за сега, нит долговите целосно исчистени, нит Џерона тренерСите дугови на Вардар се исчистени,тренерот на Србија би требало да е нов тренер

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега за сега, нит долговите целосно исчистени, нит Џерона тренерСите дугови на Вардар се исчистени,тренерот на Србија би требало да е нов тренер

Ништо не погодиСите дугови на Вардар се исчистени,тренерот на Србија би требало да е нов тренер

Ne znaev deka Murinjo od Resen selektor na Srbija stanalСите дугови на Вардар се исчистени,тренерот на Србија би требало да е нов тренер

Ја слушав цела прес конференција никаде никој не кажа дека Срдановиќ е подобар играч од Манасков.Нема грешка дека некој играч што има 25 години,ни еден репрезентативен настап и цела кариера помината во Српска лига е подобар од Манасков.
Веројатно не се договориле со Деки и ја спукале па сега серат вака по пресови.
Што и да било нема потреба да се брукаат со такви изјави.
Манасков одигра одлична сезона,посебно утакмиците со Пелистер и Алкалоид,сигурно и поради ситуацијата со Кире и репрезентацијата ќе беше страшно мотивиран во иднина да се докаже.
Искрено во него гледав и некој капитенски материјал и играч што би останал лојален на клубот повеќе години,стварно ми е криво што заминува.