Фан клуб - РК Вардар

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Член од
31 август 2020
Мислења
421
Поени од реакции
1.353
Кога ќе ми текне каков гол прими од пола терен кога бранеше за нас, па среќа го поништија.
А еднаш кога додаваа на пикер па топката онака лефтерно си влезе у гол , а овој зачудено ја гледаше :pos:
После и на најсмешни голови на ЕХФ го имаше

Член од
19 август 2010
Мислења
4.011
Поени од реакции
9.795
А еднаш кога додаваа на пикер па топката онака лефтерно си влезе у гол , а овој зачудено ја гледаше :pos:
После и на најсмешни голови на ЕХФ го имаше
Пробуваше Периќ да направи нешто од него, ама џабе.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.156
Поени од реакции
7.213
И пак лев бек, нека има 15 леви бекови и само Јагуриновски на десен, што има врска :ROFLMAO:
Се знеме со Јагуриновски,другарче ми е ама и во фаца му кажувам дека не го бива дека за утакмици во Европа е камен

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.119
Поени од реакции
3.887
Може уште еден десен бек, ама и не е некој голем проблем. Деснорак играч на таа позиција може да биде фактор изнеандување на утакмици ако е правилно искористен, сум го кажувал тоа и порано. Поголем проблем ќе беше ако нема централен бек, затоа што не може било кој бек да ти биде и централен и да диригира темпо на игра и да ја креира играта - привремено да, ама после не баш.
А ако Алкалоид не планира да го користи, може да го земеме Серафимов. Мислам дека ќе се трансформира и блесне како Тале.

Се знеме со Јагуриновски,другарче ми е ама и во фаца му кажувам дека не го бива дека за утакмици во Европа е камен
Му вбризгуваш мотивација на другар ти!

Член од
3 мај 2014
Мислења
907
Поени од реакции
2.988
И сега добро е да се направи некоја парола да ги истроламе малку, без обзир на резултатот.
Ете што ти значи Вардар, им имаме набиено комплекси и кошмари уште не можат да спијат кога ќе слушнат, Вардар.

Член од
27 септември 2015
Мислења
617
Поени од реакции
678
Знае некој пуштени се сезонските или рано е уште?

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom