- Член од
- 11 април 2023
- Мислења
- 2.156
- Поени од реакции
- 7.213
И пак лев бек, нека има 15 леви бекови и само Јагуриновски на десен, што има врска
Кога ќе ми текне каков гол прими од пола терен кога бранеше за нас, па среќа го поништија.Абе Калифата Гедбан видовте ли кај потпишал
А еднаш кога додаваа на пикер па топката онака лефтерно си влезе у гол , а овој зачудено ја гледашеКога ќе ми текне каков гол прими од пола терен кога бранеше за нас, па среќа го поништија.
Пробуваше Периќ да направи нешто од него, ама џабе.А еднаш кога додаваа на пикер па топката онака лефтерно си влезе у гол , а овој зачудено ја гледаше
После и на најсмешни голови на ЕХФ го имаше
Битно во Келн одбрани еден пенал... со глава.Пробуваше Периќ да направи нешто од него, ама џабе.
Да.. го погоди топката у глава.Битно во Келн одбрани еден пенал... со глава.
Се знеме со Јагуриновски,другарче ми е ама и во фаца му кажувам дека не го бива дека за утакмици во Европа е каменИ пак лев бек, нека има 15 леви бекови и само Јагуриновски на десен, што има врска
Му вбризгуваш мотивација на другар ти!Се знеме со Јагуриновски,другарче ми е ама и во фаца му кажувам дека не го бива дека за утакмици во Европа е камен
Победата ќе биде послатка вака
Само кога ќе ми текне колку ги малтретиравме леееГробот да им го ебам, а знаеа таму во некое осминафинале во ЛШ со младинци да играат