Фан клуб - РК Вардар

Не беше работата да има публика зошто немаше да биде формалност утакмицата, сите беа свесни дека 10+ ќе биде како од шала... Муабетот е дека тотално го промашија терминот, не смееа да си дозволат ваков термин во работен ден во 17ч, зошто така испаѓаш неспособен пред навивачите што сакаа да дојдат да прослават заслужена титула (се виде и од посетеноста вчера, поише публика имало со Прилеп и Радовиш коа сме играле). Има луѓе што во клубот се платени за тој дел околу маркетингот и слично, ете на пример Ана Стојков, ако типката мисли дека зима плата само за да урами дресови на крај на сезона и додели благодарница ондах го промашила клубот.. Ако не може да си ја заврши работата за што е платена, тогаш нека дојде некој друг на нејзино место, што ќе знае како се работи тој дел... Како и да е, по изјавите на играчите вчера, сите се доста задоволни од тоа во која насока иде клубот и од засилувањата што доаѓаат, тоа е добро, можда можевме да го задржиме Диало, да се потрудеа поише нашиве, ама тоа е тоа, идеме даље.

u pravo si... da igravme u sabota miljon evra povise ke napraveme od karti, pola mil ekstra od pivo i kolbasi a veruvam i espn i mktv ke vrsea direkten prenos i ke platea eksta 200k evra.

daj be batalete terminot, igracite ocigledno sakaa da se zatvori sezonata poskoro i da odmorat. upravata sega neka se koncentriria da donesi zasiluvanja za LS i toa e toa...
Автоматски споено мислење:

kaj da igra pelister tamu sum, kako i da igra, kur me boli sho mislish, ti na strim sho kochi ja gleashe titulata kaj sho ja krevate :LOL:

zal mi e za tebe... cel zivot ke ti pomine a nema da osetis ni 2% od ljubovta i srekata kon vistinski klub sto nekoj ja ima i gleda makar i na strim od drugata strana na svetot.

jebi ga rodeni luzeri ste...

Крстевски потпишал за Бутел, добар избор за него, подобро од тоа да грее клупа цела младост.
Па, 23 години во спорт не е баш многу млад. Мораше да бега он. Ќе видиме и таму дали ќе се наигра.

Борко и пејач да ти бил :ROFLMAO:
Видете на инста стори кај него...

Koa ke sumirame se, odlična ispadna sezonava. Na kraj dupla kruna i plasman vo osminafinale vo LŠ. Planot e ispolnet i treba da im se čestita na momcite i na site vo klubot. Posebno titulive imaat težina ako se znae vo kakva situacija beše klubot, posebno koga trgna kolata niz brdo so Vujo i onoj šokanten poraz od Euro 2. Golem plus so angažmanot na Dejvis koj napravi drastični taktičko igrački promeni koi odlično se odrazija na krajniot performans na ekipata. Samo ne uspea Njokasi da gi sredi:D. Se nadevam David ke produži da ja vodi ekipava bidejki zasluži da bide na čelo na ovoj sostav. Isto taka po mene kreiranjeto na ekipava do sea odi odlično. Bar za mene sosema ok rakometari se angažirani, rakometari koi imaat dosta iskustvo vo sebe, i koa se kvalitetni. So ušte par rakometari ke možeme da se nadevame i na dobar performans i vo LŠ, ali čekor po čekor. Najvažno celta e ispolneta, titulite završija tamo kade što propadjaat, a koga ovaa godina ne izbegaa, ke ostanat ušte dolgo kaj nas :). Čestito dupla kruna na site iskreni vardarci na forumov, i da se raduvame na ušte mnogu uspesi vo idnina.

Гледам на фејсбук,овие"иницијатива за спас на рк вардар"стаиле слика од Давис и Бутин со пехарот и песочни саатчиња...ваљда продолжува договор конечно а?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Од профилот на Комити:

Ова е година на Јубилеи во семејството Вардар. Фудбалскиот Клуб Вардар ја прославува 75 годишнината од формирањето, Ракометниот Клуб Вардар ги обедини јубилејните 15-ти Титули во Шампионатот и Купот, во годината на нашиот 35-ти роденден.
Ракометниот Клуб но и цело семејство Вардар, има и еден друг несекојдневен за овие простори момент за одбележување, за што се работи нека остане изненадување за вечерта.

Верувајте ни на збор, кога ви велиме дека ќе биде ноќ за паметење ❗

Забавата и свирката ќе се одржат пред салата Јане Сандански, а ќе настапат и ќе не забавуваат:

1. DJ. Zolti Man
2. Боби Нож
3. Брука & Пука Козметика
4. Чиста Околина
5. Лоши Деца
6. No Name Nation
7. Последен Удар
8. Црвено-Црни

Настанот е од отворен тип, и влезот по овој повод ќе биде БЕСПЛАТЕН❗

Јубилејна Најава и прославаx 2
Сабота, 4 Јуни од 21:00ч.
Јане Сандански

Ajde neka kupat uste eden Piker, Golman, Lev bek I Sreden bek I da odime na Final 4. Neka gi kupat, Petar Djordic I Lazar Kukic od Benfica I Kalaras nazad, Kuzmanovic od Nexe za golman I dovoljno e :angel::love::vozbud:

Ако останува Гаџа, нема да има нов среден бек. Голманите се тие. Претпоставувам дека уште еден пикер и некој само одбрана што игра ќе се донесе. Неверувам дека нови бекови ќе носат.

Пред три години …….
Кога сите го отпишаа титанот …….

Attachments

• 0B89F698-F6C3-4D1B-92B1-1EEA62BB4487.jpeg
    0B89F698-F6C3-4D1B-92B1-1EEA62BB4487.jpeg
    750,6 KB · Прегледи: 28
  • 58965CA6-69EC-4BE1-B690-7222DF979F96.jpeg
    58965CA6-69EC-4BE1-B690-7222DF979F96.jpeg
    526,1 KB · Прегледи: 32
  • ABC06C8F-25E4-4457-B769-BFAB6F940B7A.jpeg
    ABC06C8F-25E4-4457-B769-BFAB6F940B7A.jpeg
    873,6 KB · Прегледи: 32