- Член од
- 23 март 2017
- Мислења
- 448
- Поени од реакции
- 819
Djukic I Gurbindo potpisaa na 3 godini laniШто ќе пишуваат за должината на договорите, кај Михо има само еден тип на договор. Една година, со можност плус една![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Djukic I Gurbindo potpisaa na 3 godini laniШто ќе пишуваат за должината на договорите, кај Михо има само еден тип на договор. Една година, со можност плус една![]()
Djukic I Gurbindo potpisaa na 3 godini lani![]()
Usluga ni naprai seljotoГурбиндо беше најголемата превара што некад потпишала негде у ракомет, ја немам видено некој 1-2 месеци да седи у клуб и да му ја кидне.. добро до душа послабо пратам ракомет од фудбал и тенис, ама пак срамота беше тоа што го направи.
Да не го заборавиме и Толедо, човекот во кој сите се крстеа, а вечито беше повреден и изигра само неколку утакмици, кои повеќето под просек.Гурбиндо беше најголемата превара што некад потпишала негде у ракомет, ја немам видено некој 1-2 месеци да седи у клуб и да му ја кидне.. добро до душа послабо пратам ракомет од фудбал и тенис, ама пак срамота беше тоа што го направи.
И претходни години исто беше, скоро секогаш некој друг ги кревал пехарите.Зошто Борко ги прима пехариве?