Фан клуб - РК Вардар

Што ќе пишуваат за должината на договорите, кај Михо има само еден тип на договор. Една година, со можност плус една :D
Djukic I Gurbindo potpisaa na 3 godini lani :lolzz:

Се изгоре еднаш, нема да даде некој пак да му го скрши срцето. Не се врзува сега долгорочно. Или 1+1, или пат под нозе.

Гурбиндо беше најголемата превара што некад потпишала негде у ракомет, ја немам видено некој 1-2 месеци да седи у клуб и да му ја кидне.. добро до душа послабо пратам ракомет од фудбал и тенис, ама пак срамота беше тоа што го направи.

Гурбиндо беше најголемата превара што некад потпишала негде у ракомет, ја немам видено некој 1-2 месеци да седи у клуб и да му ја кидне.. добро до душа послабо пратам ракомет од фудбал и тенис, ама пак срамота беше тоа што го направи.
Usluga ni naprai seljoto:) Kuni za nego e Lazarov. A i karakterno Kuni pokaža deka e Vardar (rakometar so muda da odgovori na predizvik), a ne kao Gurbindo koj e karakter mrtvo puvalo.

Да не го заборавиме и Толедо, човекот во кој сите се крстеа, а вечито беше повреден и изигра само неколку утакмици, кои повеќето под просек.

Од тоа што видов денес врамени Вардар дресови добија: Диало, Додиќ, Валчак, Тото и браќата Њокаси. Значи тие дефинитивно си одат.

Ми се допаѓа начинот на кој ги добиваме натпреварите во последно време, вака требаше од почетокот на сезоната. Евидентна е промената што ја донесе Дејвис. До последно да се надеваме дека ќе остане и следната сезона.

Честито титула другари. Заокруживме петнаестка. Нека ни се множат.

Зошто Борко ги прима пехариве?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom